Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Inga Jankauskaitė pristato vasarišką kūrinį „Medūza“: „Tai mano socialinis eksperimentas“

Ryški šalies muzikos kūrėja Inga Jankauskaitė pristato naujausią savo kūrinį – „Medūza“. Kartu su naujausia daina atlikėja sukūrė ir linksmą vaizdo klipą. Pasak Ingos, prirašius daugybę rimtų dainų, atėjus vasarai norėjosi šiek tiek „padurniuoti“ ir sukurti kūrinį – savotišką eksperimentą.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Stopkadro nuotr.

„Parašiusi seriją rimtų dainų, pildančių penktąjį albumą, nusprendžiau padurniuoti. Vasara šiaip ar taip! Ir jei muzika yra vaistai, tai reikia žinoti ką, kada ir kokiais kiekiais vartoti. „Medūza“ kelia savivertę, atpalaiduoja, didina gebėjimą juoktis iš savęs, gerina apetitą, didina tonusą. Klausoma garsiai grąžina gyvenimo džiaugsmą. Tą tikrąjį, be priežasties. Atidarytais langais automobilyje arba ryte priešais veidrodį, kai labai norėsis nematyti gyvenimo stebuklo ir kils didžiausia pagunda paėsti pusryčiams save“, – sako Inga Jankauskaitė.

Kūrinys „Medūza“ pristatomas kartu su linksmu vaizdo klipu, kurį atlikėja sukūrė kartu su Pauliumi Kaupeliu. Pasak Ingos, kaleidoskopo principu vizualizuota daina labai taikliai atliepia ir kūrinio mintį.

Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jankauskaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jankauskaitė

„Kaleidoskopas yra geras priminimas kasdienybės stebuklo. Iš tų pačių detalių, net nežymiai pakeitus požiūrio kampą, susideda visai naujas paveikslas, kuris niekada nesikartoja. Mums su Paulium, kuriant vaizdą šiai dainai, tai pasirodė tikslu ir tinkama“, – pasakoja žinoma dainininkė.

„Medūza“ taip pat yra savotiškas socialinis eksperimentas, kurio išvadas Inga planuoja paskelbti maždaug po mėnesio. Šio eksperimento rezultatai bus aptarti koncerto Palangos koncertų salėje metu, liepos 21 dieną.

„Medūza yra mano savotiškas socialinis eksperimentas, kurio išvadas galėsiu pasakyti maždaug po mėnesio. Kaip tik bus koncertas Palangoje, liepos 21 dieną. Ten ir aptarsim!“, – pasakoja Inga.

Bilietus į liepos 21 d. Palangos koncertų salėje įvyksiantį koncertą platina Bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius