Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 08

Ironiška „The Roop“ dainos vaizdo klipo „On Fire“ karantino versija pagal aktorių Arną Ašmoną

Teatro, kino ir televizijos aktorius Arnas Ašmonas kartu su broliu Aidu karantino metu laiko veltui nešvaisto. „Tiesa, kad susiklosčius tokioms aplinkybėms, daugumai mūsų trūksta žmonių, susitikimų, bendravimo, o man – darbų bei scenos. Kažkam pavyksta į visą tai žvelgti kaip į atostogas, tačiau aš labai pasiilgau žiūrovų, o turėdamas nemažai laisvo laiko sugalvojau, kaip galėčiau juos pasiekti toli nenutoldamas nuo namų“, – pasakoja aktorius.
Arnas Ašmonas
Arnas Ašmonas / Stop kadras

Idėja sukurti „The Roop“ eurovizinės dainos karantino versiją aktoriui gimė ne atsitiktinai. Šiais metais jam pačiam teko dalyvauti viename iš nacionalinės atrankos etapų, pasirodyti kartu su charizmatiškuoju Vitalijumi Špokaičiu.

„Buvo smagu užkulisiuose susipažinti su grupe „The Roop“ iš arčiau. Negaliu pasakyti, kad esu nuolatinis „Eurovizijos“ sekėjas, tačiau daina „On Fire“ buvo ta, kurios ilgai negalėjau paleisti iš galvos ir ji greit atrado vietą mano grojaraštyje.

Apmaudu, kad kūrinys neturės progos atstovauti Lietuvai Roterdame, tačiau mes juk neprivalom jos užmiršti. Džiaugiuosi, kai karantino metu žmonės sugeba neprarasti humoro jausmo, todėl gimė mintis, kad galbūt ir pats galėčiau prisidėti prie geros nuotaikos palaikymo“, – mintimis dalinasi Arnas.

Įvertinkite ironišką dainos „On fire“ karantino versijos vaizdo klipą:

VIDEO: The Roop - On Fire (Quarantine Edition)

Aktorius A.Ašmonas teigia, kad yra socialiai atsakingas ir sąžiningai laikosi karantino. Šiuo metu jis yra namuose kartu su savo tėvais ir broliu Aidu, kuris noriai prisijungė prie idėjos.

„Kadangi labai norėjosi išlaikyti „The Roop“ vaizdo klipo estetiką, pasirinkome labiau tam tinkančią erdvę nei namai. Esu dėkingas Mažosios Lietuvos Jurbarko krašto kultūros centro direktoriui, kuris ne tik palaimino mano idėją, bet ir, laikantis visų saugumo reikalavimų, pristatė kultūros centro raktus prie mūsų namų vartų“, – sako aktorius Arnas.

Asmeninio albumo nuotr. /Aidas ir Arnas Ašmonas
Asmeninio albumo nuotr. /Aidas ir Arnas Ašmonas

„Labai tikiuosi, kad nebūsim suprasti neteisingai, nes mūsų tikslas anaiptol nėra pasijuokti iš dainos. Jaučiu didžiulę pagarbą Vaidotui ir grupei „The Roop“, todėl man bus smagu, jei mūsų vaizdo klipo versija juos pačius privers nusišypsoti“, – atvirauja A.Ašmonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas