Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 18

Ironvytas ir Carmella pristato jubiliejinį vaizdo klipą: įvertinkite

Įpusėjus vasarai, tuo metu, kai daugelis tautiečių atostogauja, reperis Ironvytas su komanda intensyviai dirba prie naujų kūrinių. Reperio komanda savo gerbėjams pristato naujausią vaizdo klipą „Mes nebuvome dar susitikę”.
Carmella ir Dzouns
Carmella ir Dzouns / Asmeninio albumo nuotr.

Kūrinys „Mes nebuvomę dar susitikę“ įrašytas kartu su atlikėja Carmella. Jį galima rasti naujausiame Ironvyto albume „IV“.

„Dažnas klausytojas socialiniuose tinkluose klausia, kada pasirodys naujas kūrinys, remdamasis „Youtube“ įrašais: jei nėra ten, reiškia nėra kūrinio išvis. Dėl klausytojų mes ir filmuojame tiek vaizdo klipų. Šis buvo jau jubiliejinis – trisdešimtas“, – pasakojo Ironvytas.

Asmeninio albumo nuotr./Ironvytas
Asmeninio albumo nuotr./Ironvytas

„Rašant šią dainą aš jau žinojau, kad filmuosime vaizdo klipą. Daina jausminga ir pasakojanti dažnai gyvenime pasitaikančią istoriją, todėl žinutę norėjosi perteikti ne tik žodžiais, bet ir vaizdais“, – dėstė reperis.

Vaizdo klipas filmuotas dviejuose miestuose – Vilniuje ir Kaune.

Kviečiame pasiklausyti:

VIDEO: Ironvytas - Mes Nebuvome Dar Susitike (feat. Carmella) (Vaizdo klipo premjera 2020)

„Du miestai atsirado natūraliai, juk aš iš Vilniaus, o Carmella iš Kauno. Mano muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas Dzouns taip pat iš Kauno. Nors šio kūrinio muzika rūpinosi Laurynas Jačkonis – RSD Beats, bet Donatas gavo „nesėkmingai kovojančio del dėmesio vaikino rolę“, – juokėsi Ironvytas.

„Prie vaizdo klipo dirbome su Maksimu Vilčinskij ir jo „MaxVil“ komanda. Po sėkmingo mūsų bendro darbo „Karantinas“ išsikėlėme tikslą nufilmuoti keletą kinematografinių, su savo istorijomis vaizdo klipų, vieną jų šiandien ir pristatome“, – sakė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas