Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 08

Išskirtinė premjera: gitarų simpoziumas ant Norvegijos fjordų

Elektroninio roko muzikos grupė „Sintetinė meilė“ dalijasi pozityvia kūryba ir kviečia susipažinti su pirmąja vaizdo premjera. Norvegijoje filmuotas klipas kūriniui „Aš esu tu“ atveria Skandinavijos kalnų kraštovaizdį iš paukščio skrydžio ir hipnotizuoja dramatiškais gitaros skambesiais.
„Sintetinė meilė“
„Sintetinė meilė“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pasak klipe įsiamžinusio gitaristo Audriaus Pakšio, klipu norėjosi perteikti euforiją po ilgai siektų tikslų įgyvendinimo. Todėl nuspręsta filmuotis būtent ant Norvegijos fjordų – kalnų viršūnės simbolizuoja pasiektą tikslą.

„Kiekvienas žmogus savo gyvenime turi tikslų, bet ne kiekvienas jų siekia iki pabaigos. Tačiau kaip tik reikėtų kopti į kalną, siekiant savo užsibrėžto tikslo, ir niekada nesustoti. Na, nebent, kartais pailsėti,“ – pusiau juokais pasakoja gitaristas.

Asmeninio albumo nuotr. /„Sintetinė meilė“
Asmeninio albumo nuotr. /„Sintetinė meilė“

Ir išties, stebint ant kalnų viršūnių grojančius muzikantus laksto šiurpai: ne tik todėl, kad jie be striukių, bet ir todėl, kad galėjo nesunkiai nugarmėti į apačią. „Įsimintiniausias buvo lipimas nuo kalno, ieškant trumpiausio kelio. Buvo pavojinga ir sunku, bet matydami rezultatą nesigailime,“ – pasakoja dar vienas grupės narys Šarūnas Vaiduchovičius. Jis įsitikinęs, kad reikia nepasiduoti iššūkiams ir atkakliai siekti savo tikslo viršūnės – tada užklups saldi euforija.

„Lietuviai dažnai nori kažkur bėgti, ieškoti laimės ir tai yra labai gerai, kai gali patirti kažką naujo. Tik reikia nepamiršti pasidalinti ta patirtimi su namiškiais ir, taip pat, parvežti jiems nuostabių lauktuvių“, – svarbų momentą dalintis džiaugsmu su artimaisiais pabrėžia muzikantai.

Asmeninio albumo nuotr. /„Sintetinė meilė“
Asmeninio albumo nuotr. /„Sintetinė meilė“

Jie neabejoja, kad tik pozityvus požiūris ir užsispyrimas gali leisti užkopti į tuos aukštus gyvenimo kalnus. Norėjimas motyvuoti aplinkinius muzikos kalba būtent ir yra pagrindinė priežastis, dėl kurios susibūrė grupė. Jos išskirtinumas yra tai, kad kūriniuose nėra dainų tekstų, klausytoją visiškai pavergia gitarų muzika.

Atlikėjai neketina sustoti ir jau turi planų naujiems vaizdo klipams. Planuose – ir filmavimai Paryžiuje.

VIDEO: Sintetinė Meilė - Aš Esu Tu (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas