Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 02

Įvertinkite: grupė „Hit“ pristato naują dainą „Nebenoriu kentėt“ ir jos vaizdo klipą

Neseniai susikūrusi, tačiau būrį gerbėjų jau sužavėjusi merginų grupė „Hit“, toliau džiugina savo klausytojus ir pristato jau trečiąjį autorinį kūrinį – dainą „Nebenoriu kentėt“ ir seksualų muzikinį klipą
„Hit“
„Hit“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Šioje dainoje atskleidėme dar nematytą savo pusę“, pasakojo merginos, „jautrią, trapią, pažeidžiamą. Tai, apie ką kalbama kūrinyje, artima ne tik mums, bet ir daugeliui žmonių, kadaise išgyvenusių išsiskyrimo skausmą ir visas dvejones, kurios ateina su juo“.

Merginos džiaugiasi pagaliau radusios laiko sugrįžti į įrašų studiją ir padovanoti gerbėjams naują dainą. Tam laiko rasti, be abejo, nelengva, kadangi „Hit“ nuolatos koncertuoja visoje Lietuvoje. „Koncertai yra nuostabu, tačiau kūrybinis procesas studijoje leidžia visiškai kitaip išgyventi savo muziką ir atrasti kitą savo pusę“, atskleidė merginos.

Dainos muziką ir tekstą sukūrė jau ne vieną lietuvišką hitą į platųjį pasaulį paleidę, grupės prodiuseris Karolis Šliažas ir tekstų autorė Vaida Kalkauskaitė, vaizdo klipą nufilmavo Paulius Jonikas, projekto „X-faktorius“ finalininkas. Klipe, tik vyriškais marškiniais apsirengusios merginos dainuoja tuščiuose namuose ir sukuria nuotaiką, kuria persismelkia kiekvienas klausytojas.

Ar ši „svajonių komandos“ sukurta daina taps naujuoju lietuvišku hitu? Pamatysime netrukus! Jūsų dėmesiui, „Hit„daina – „Nebenoriu kentėt“.

VIDEO: HIT - Nebenoriu kentėt (2016 Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas