Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Jessica Shy pristato dainą ir klipą „Žvaigždės“: kūrinyje – užuomina į naują etapą

Po tūkstančius sužavėjusio koncertinio turo per didžiausias šalies arenas, atlikėja Jessica Shy pristato klausytojams ypatingą staigmeną – naujojo albumo singlą „Žvaigždės“ kartu su muzikiniu klipu.
Jessica Shy
Jessica Shy / Stop kadras
Temos: 2 Muzika Jessica Shy

Tai pirmoji užuomina į naująjį atlikėjos muzikinį etapą: „Naktis man asocijuojasi su sapnų pasauliu, šešėliais, žmogaus dvilypumu“ – teigia singlą pristatanti kūrėja. Jessica Shy prasitaria, jog „Žvaigždės“ muzikiniame klipe matomi nakties simboliai lydės ir ateinančius metus tiek koncertuose, tiek ir įspūdinguose sceniniuose įvaizdžiuose.

Stop kadras/Jessica Shy
Stop kadras/Jessica Shy

Albumas „Sutemos“, nors ir išlaikantis „pop“ muzikos žanrą, atskleis naujas spalvas ir skambesį: „Jaučiuosi brandesnė asmenybė, pradėjau užduoti sau kitokius klausimus, būtent tai ir galima išgirsti naujausioje mano kūryboje“. Pirmąją iš devynių naujų dainų pristatanti Jessica Shy neslepia, jog nesustoja kurti, nes tai yra jos pašaukimas: „Jaučiuosi labiau „kūrėja“ nei „atlikėja“. Ilgai nekuriant paprasčiausiai jaučiuosi be vietos“.

Stop kadras/Jessica Shy
Stop kadras/Jessica Shy

Jessica Shy prasitaria, kad su šviesa ir pripažinimu ateina ir nemaža dalis tamsos, su kuria pamažu susidraugavo. Nors, albumas „Sutemos“ yra įkvėptas tamsių ir gluminančių emocijų ir filosofinių, egzistencinių klausimų, atlikėja viliasi, jog naujausią jos kūrybą žmonės galės prisijaukinti: „Noriu, kad klausytojas jaustųsi priklausantis ir suprastas. Neretai mes vengiame kalbėti apie mus kamuojančius dalykus, todėl tikiu, jog muzika yra įrankis galintis mums padėti peržvelgti savo emocijas“.

Jessica Shy – „Žvaigždės“:

VIDEO: Jessica Shy – Žvaigždės

Jessica Shy atskleidžia, kad kelios naujojo albumo dainos buvo pradėtos kurti dar prieš pat albumo „Pasaka“ premjerą, o visas kūrybos procesas užtruko metus. „Stengiuosi rašyti ištisus metus, kai tik randu tam laiko ir noro. Praėjus metams nusprendeme jog turime pilną rinkinį dainų, kurias belieka aprengti garsais, akordais, aranžuotėmis“ – sako Jessica Shy.

Stop kadras/Jessica Shy
Stop kadras/Jessica Shy

Jau rugpjūčio 30 d. Jessica Shy savo klausytojams padovanos įspūdingą ir vienintelį koncertą šiais metais, kuris vyks Kauno Dariaus ir Girėno stadione: „Nežinau ar pati buvau svajojusi apie tai, o šiuo metu tai jau vyksta. Žinau, kad esame tam pasiruošę, nuolatos mokomės ir stengiamės suteikti žiūrovui vis naujas patirtis“. Tai didžiausias iki šiol Jessica Shy karjeros koncertas, kuriame klausytojai turės galimybę pamatyti ne vieną svečią, bei išgirsti visas laukiamiausias atlikėjos dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius