Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 04 23

15min transliacijoje Jessica Shy pristatė su Justinu Jaručiu kurtą dainą: gimė labai netikėtai

„OpenPlay“ įrašų kompanija pristato naujausią Jessica Shy kūrinį „Užmerk Man Akis“, kurį atlikėja parašė kartu su Justinu Jaručiu. Dainos „demo“ versija, kuria atlikėjai pasidalijo instagrame, jau sulaukė šimtatūkstantinių peržiūrų ir daugybės gerbėjų palaikymo žinučių.

Todėl „OpenPlay“ prodiuseriai užtikrina, kad ši daina skambės puikiai ne tik romantiškais vakarais, bet ir pakvies pajudėti kartu su draugais, rašoma pranešime spaudai. Jausmingas Jessica Shy vokalas ir lengvas, vasariškas ritmas jau tapo vizitine atlikėjos kortele.

VIDEO: Dainą pristatanti Jessica Shy – apie darbą su J.Jaručiu ir daugiau nei 100 parašytų kūrinių

„Daina gimė lapkričio mėnesį, už lango esant šaltam ir niūriam orui. Aš, kaip visada, vėlavau į mūsų sesiją su Justinu, o jis, kiek supykęs, manęs laukė. Man atvykus, Justinas pradėjo groti gitara ir juokais apdainuoti mano įprotį nemadingai vėluoti „Aš laukiu vėl ir vėl vėluoji tu....“, – su šypsena prisimena Jessica Shy. – Man pradėjus juoktis ir pratęsiant „kaip šalta kambary, gal minus du“, daina gimė vos per keletą valandų, nes dainavome apie tai, kas vyksta aplink mus, paprastais žodžiais.

Pavyzdžiui, žaidžiant su žvakės liepsna, perspėjant „Nenusidegink pirštų“. Ši daina linki brangiam žmogui gero. Net jei jis išeina iš tavo gyvenimo, vis tiek nenori, jog kur nors „nudegtų“ ar būtų įskaudintas“.

VIDEO: Jessica Shy - Užmerk Man Akis

Jessica Shy garsina ne tik milijoninės jos dainų perklausos „YouTube“ ir „Spotify“. Šiais metais talentinga atlikėja ir dainų rašytoja buvo nominuota „M.A.M.A“ metų proveržio kategorijoje.

Jessica Shy ne tik kuria dainas studijoje ir dirba su kitais žinomais scenos vardais, tokiais kaip Justinas Jarutis, Jovani, bet ir intensyviai ruošia savo atnaujintą koncertinę programą. Be to, greitu metu „OpenPlay“ komanda žada paskelbti Jessica Shy koncertini turą po Lietuvą, todėl ištikimiausi atlikėjos gerbėjai naujienas kviečiami sekti Jessica Shy instagramo paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas