Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Joninių įkvėpta Iglės premjera „Vasaros laužai“: klipe tapo paparčio žiedo ieškančia laume

Artėjant Joninėms, Iglė pristato nuotaikingą dainą „Vasaros laužai“ ir jos pasakišką vaizdo klipą. Jame dainininkė virto paparčio žiedo ieškančia įstabaus grožio laume.

Klipas filmuotas nuo aušros iki sutemų keliuose šalies nacionaliniuose parkuose. Dėl įspūdingų kadrų Iglė net pasiryžo akis į akį susitikti su padarais, kurių bijo labiausiai.

„Klipo estetiką, galima sakyti, susapnavau ir mums puikiai pavyko ją įgyvendinti. Būtinai norėjau, kad klipe būtų upelis, tačiau čia kilo problema. Aš paniškai bijau varlių, o jų ten – daugybė“, – pasakojo dainininkė.

Martyno Vitėno nuotr./Iglės vaizdo klipo „Vasaros laužai“ filmavimas
Martyno Vitėno nuotr./Iglės vaizdo klipo „Vasaros laužai“ filmavimas

Fantastiška Lietuvos vasaros gamta ir kvapią gniaužiantys peizažai padėjo dainininkei atsipalaiduoti ir bent trumpam nugalėti baimę. „Šis filmavimas buvo tarsi dvasinė patirtis. Stengiausi negalvoti, kad kažkur šalia tikrai yra varlė. Įsigilindavau į save ir baimė atsitraukdavo. Momentais net pajusdavau, kad atitrūkstu nuo realybės, nebematau filmavimo grupės, tampu tikra miškų mitologine būtybe. Net keista, kad nebebijojau gultis į upelį. Tiesiog, išskridau į kitą dimensiją“, – pasakojo ji.

Iglė – „Vasaros laužai“:

VIDEO: Iglė - Vasaros laužai

Dainininkė tikisi, kad nauja daina, kuriai muziką ir žodžius sukūrė Laimonas Žiulpa, užkrės klausytojus nerūpestinga vasaros nuotaika, skambės paplūdimiuose, vakarėliuose ir, žinoma, prie Joninių laužų.

Dainą „Vasaros laužai“ Iglė pristato po pusmečio pertraukos. Per tą laiką ji aktyviai dirbo studijoje, todėl dienos šviesą netrukus išvys dar dvi naujos dainos. Viena jų – duetas su širdies draugu Tadu Juodsnukiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius