Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 22

Kairėnų vasaros festivalyje skambės Alinos Orlovos dainos

Kairėnų vasaros festivalis tęsia penktąjį koncertų ciklą po atviru dangumi ir birželio 25 d. 19 val. kviečia susitikti VU Botanikos sode, kur pasirodys atlikėja Alina Orlova. Gerbėjai dievina ją už svajingą, lyrišką, ramią būseną, o išskirtinio vokalo nesumaišysi su jokiu kitu.
 Alina Orlova
Alina Orlova / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Tris studijinius albumus: „Laukinis šou dingo“, „Mutabor“ ir „88“ išleidusi dainininkė grojo tose pačiose tarptautinėse scenose kaip ir garsiausi pasaulio atlikėjai, todėl nesusipažinti su Alinos talentu gyvai būtų tikra nuodėmė. Dar 2008 metais Lietuvoje pasirodžiusį atlikėjos albumą „Laukinis šuo dingo“ muzikos gerbėjai galėjo rasti daugumoje Vakarų Europos ir Skandinavijos šalių muzikos parduotuvių, o tai – vienas retų atvejų Lietuvos muzikos istorijoje, kai užsienio rinka susidomi mūsų šalies muzikantų kūryba.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Alina Orlova
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Alina Orlova

Alina labai laukia savo pasirodymų Vilniuje ir net nemėgina slėpti, kad jie – kitokie negu užsienio scenose. Ypatingi. „Čia susirenka savi žmonės, atrodo, kad visų akys jau kažkur matytos, todėl visada labiausiai jaudinuosi grodama būtent Vilniuje. Publika labai dėmesinga, reaguoja į emocijas ir mano atliekamą muziką, nes supranta žodžius, įsiklauso į dainų tekstus. Tikrai labai laukiu šitų koncertų, nes tiesiog be proto pasiilgau savų žmonių...“ – atvirauja atlikėja.

Koncerto metu žaliajame miesto sode dainininkė savo muzikos gerbėjams pristatys ne tik jau anksčiau girdėtas dainas, bet ir naujausius, dar niekur negirdėtus ir neįrašytus kūrinius. Koncertų pradžia 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas