Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 02 26

Kastytis Kerbedis ir vėl džiugina savo gerbėjus: pristato naują dainą

Antradienis jau turėjo tapti mėgstamiausia Kastyčio Kerbedžio gerbėjų diena, nes būtent antradienio vakarais, tarsi kurdamas tradiciją, atlikėjas dovanoja muzikinį džiaugsmą pristatydamas naujausius savo kūrinius! Vakar savo debiuto sulaukė nauja K.Kerbedžio daina „Sakau tau TAIP“, neabejotinai tapsianti vienu geidžiamiausių kūrinių dainininko koncertuose.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Tai daina, kuri, tikiu, puikiai skambės arenose mano ture „TAIP“. Noriu, kad ji patiktų žmonėms, kad jie ją dainuotų su manimi – jau girdžiu, kaip man sudainavus „Sakau tau“, visa arena sušunka „Taip!“, – nekantraudamas džiaugiasi Kastytis Kerbedis.

Įvertinkite naują Kastyčio Kerbedžio dainą:

VIDEO: Kastytis Kerbedis - Sakau tau TAIP

Daina „Sakau tau TAIP“, kuriai muziką ir žodžius sukūrė Paulius Jasiūnas, skamba ne vien tik kaip meilės prisipažinimas! Ji – Kastyčio Kerbedžio kvietimas gyventi su džiaugsmu, atvira širdimi sakant taip šiandienai ir gyvenimui. Ją išgirdus norisi šypsotis, šokti, mylėti, daryti gera. Ji sukurta džiaugtis. „Visiškas pozityvas!“ – juokiasi atlikėjas. – Bet gi kiek galima liūdėti, reikia gyventi linksmai!“

Naujausias kūrinys, kuris jau renka tūkstantines peržiūras oficialiame atlikėjo „Youtube“ kanale, neatsiejamas nuo gruodį vyksiančio įspūdingojo Kastyčio Kerbedžio turo, pavadinto TAIP.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas