Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 05

Kauno „Žalgirio“ arenoje – įspūdingas „Ten Walls“ ir simfoninio orkestro koncertas

Ketvirtadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje Kaune „Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras susirinkusią publiką nudžiugino išskirtiniu koncertu „Symphony“.
„Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas
„Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dar rugpjūčio 10-ąją Trakų pilyje vykęs elektroninės muzikos kūrėjo ir prodiuserio Marijaus Adomaičio, žinomo slapyvardžiu „Ten Walls“, pasirodymas buvo pavadintas vienu įspūdingiausių jo karjeroje.

2017-aisiais debiutinį albumą „Queen“ išleidęs atlikėjas kartu su maestro Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru tąkart pristatė išskirtinį, abejingų nepalikusį koncertą „Symphony“, kuris dabar surengtas ir didžiausioje šalies arenoje Kaune.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas

„Labai džiugu, jog ruošdamiesi pirmajam pasirodymui subūrėme ypatingai kūrybingą ir entuziastingą komandą, žvelgiančią viena kryptimi. Su tokia komanda galima pasiekti aukščiausių rezultatų. Tai įkvepia. Todėl labai nekantriai laukiu mūsų kito pasirodymo, kuris bus dar labiau ištobulintas ir intriguojantis“, – dar prieš ketvirtadienio vakarą vykusį koncertą sakė Marijus Adomaitis

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Didžiulio populiarumo sulaukusiame koncerte skambėjo specialiai orkestrui aranžuoti populiariausi „Ten Walls“ kūriniai. Klausytojai išųgirdo „Gotham“, „Requiem“, visame pasaulyje dideliu hitu tapusį „Walking With Elephants“ ir daugelį kitų. Naujai suskambėsiančią „Ten Walls“ kūrybą kartu su Marijumi Adomaičiu atliko 70-ties muzikantų orkestras.

„Įgyvendinti projektą su simfoniniu orkestru buvo didelė svajonė ir šiai idėjai reikėjo laiko. Koncerte atliksime geriausius mano kūrinius.“, – apie idėją surengti tokį koncertą pasakojo Marijus Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas