Sportas gyvai
2018 11 26

Kur dingo grupė „Pinup Girls“?

„Kur tu, nerandu tavęs, ar teks tavęs ieškoti ilgai?“ – vienoje paskutinių savo dainų „Kur tu?“ klausė grupės „Pinup Girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Arlauskienė. O kur dingo pati grupė? Netrukus bus metai, kai „Pinup Girls“ duetas nebepasirodo scenoje.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / D. Ščiukos nuotr.

Ar grupė nutraukė savo veiklą, ar tiesiog paskelbė ilgą kūrybinę pertrauką – iki šiol nei viena, nei kita versija oficialiai nepatvirtinta. Nors 15min to teravosi dar balandį, o gruodį sueis metai, kaip „Pinup Girls“ gerbėjai nebesulaukia dueto scenoje.

Susisiekus su grupės prodiusere Neringa Zeleniūte, ši nebuvo kalbi. Paklausta, ar grupė dar planuoja tęsti veiklą, ji 15min atsakė: „Šiuo metu merginos nekoncertuoja, o kaip bus vėliau – pagyvensime ir pamatysime. Nėra apie ką kalbėti.“

Grupės reikalus atsisakė komentuoti ir jos narė, šiuo metu į meninę veiklą – tapybą – pasinėrusi Viktorija Sutkutė, kuri birželį po vestuvų tapo Arlauskiene. „Dėl grupės skambinkite vadybininkams, jų reikalų nekomentuosiu“, – 15min kalbėjo V.Arlauskienė.

Simona Nainė, šiuo metu aktyviai vystanti savo prekės ženklą „Nunu“, apie „Pinup Girls“ likimą taip pat neatviravo.

„Nieko nesakysiu. Mes nevykdome veiklos jau metus, o jūs atsibundate tik dabar. Ką čia ir komentuoti“, – nenoriai apie metus trunkančią „Pinup Girls“ tylą kalbėjo S.Nainė.

15min primena, kad „Pinup Girls“ Lietuvos muzikos padangėje pirmą kartą pasirodė 2011 metais. Pirmosios grupės narės buvo Viktorija Sutkutė, Ieva Mackevičienė ir Julija Vežauskaitė.

Grupės archyvo nuotr./„Pinup Girls“
Grupės archyvo nuotr./„Pinup Girls“

Tais pačiais metais Juliją pakeitė Agota Mašanauskaitė. Tačiau jau 2012-ųjų pavasarį tą pačią Agotą pakeitė iki šiol grupėje dainavusi Simona Nainė.

2013-ųjų rudenį „Pinup Girls“ dėl nėštumo paliko nuo pat jos įkūrimo dainavusi Ieva Mackevičienė. Į grupę ji taip ir nebesugrįžo.

Luko Balandžio nuotr./„Pinup girls“
Luko Balandžio nuotr./„Pinup girls“

„Planus grįžti į „Pinup girls“ tikrai atitolinau. Manau, kad nebegrįšiu. Kai turi vaikų, viskas apsiverčia. Kur ten naktim beprivažinėsi...“ – prieš keletą metų 15min sakė Ieva. 2018-ųjų vasarį Ieva susilaukė antros atžalos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rolandas ir Ieva Mackevičiai vasarį gimusiai dukrai suteikė dvigubą vardą

Iki 2017 metų gruodžio grupę sudarė dvi narės Simona Nainė ir Ieva Arlauskienė. Vienas paskutiniųjų grupės koncertų vyko 2017-ųjų gruodį Kauno naktiniame klube.

VIDEO: PINUP GIRLS - Kur Tu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius