Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 01

Lietus neatbaidė ištikimiausių Gyčio Paškevičiaus gerbėjų: Trakų pilyje – legendinės dainos ir ovacijos

Prieš porą savaičių gerbėjų širdis populiariausiomis dainomis virpinęs Gytis Paškevičius savo koncertinę programą pristatė ir Trakuose. Po atviru dangumi surengtame koncerte prisimintas daugiau nei 30 metų trunkantis kūrybinis kelias, kurį susirinkę klausytojai palydėjo ovacijomis.
Gyčio Paškevičiaus koncertas Trakuose
Gyčio Paškevičiaus koncertas Trakuose / 15min nuotr.

Nors pirmąją paskutinio vasaros mėnesio dieną dangų niaukė debesys ir vis pasirodantis lietus, ištikimiausių Gyčio Paškevičiaus gerbėjų šios stichijos neišgąsdino. Trakų pilyje surengtame koncerte publika šėlo iš visos širdies, ypatingai todėl, kad legendinis atlikėjas vos tik užlipęs į sceną pradėjo nuo žinomiausių dainų.

Lietingą rugpjūčio pirmąją skambėjo roko baladės, populiariosios muzikos kūriniai, romansai – Gytis Paškevičius koncerte kvietė pasklaidyti ryškiausius savo kūrybinio kelio puslapius ir atliko jau kultinėmis tapusias dainas.

Arno Strumilos nuotr./Koncerto akimirka
Arno Strumilos nuotr./Koncerto akimirka
Arno Strumilos nuotr./Gytis Paškevičius
Arno Strumilos nuotr./Gytis Paškevičius

Daugiau nei 30 metų trunkantis sėkmingas kūrybinis kelias, būrys ištikimų klausytojų ir surenkamos pilnos arenos. Atlikėjas į savo dainas sudeda visą save, savo gyvenimo patirtį ir užfiksuoja svarbiausias akimirkas, kuriomis nuoširdžiai dalijasi su savo gerbėjais.

Palangoje ir Trakuose G.Paškevičius atliko savo žinomiausius kūrinius, tarp kurių žiūrovų visuose koncertuose laukiamos dainos „Draugams“, „Šiam pasauly“, „Dukrai“, „Mano kraštas“ ir kt. Atlikėjo gerbėjams puikiai pažįstamoms dainoms buvo sukurtos naujos aranžuotės, tad vasaros koncertuose jos suspindės kitomis spalvomis ir suskambės naujai.

Arno Strumilos nuotr./Koncerto akimirka
Arno Strumilos nuotr./Koncerto akimirka

G.Paškevičius anksčiau yra prisipažinęs niekada nesvajojęs apie pilnas koncertų sales, o pirmąsias dainas jis kūrė negalvodamas, ar sulauks klausytojų dėmesio. Tačiau būtent Gytis buvo pirmasis Lietuvos atlikėjas, surengęs koncertų turą didžiausiose šalies arenose.

Ir nors daug kam gali pasirodyti, kad tokie patyrę muzikantai kaip Gytis visai nesijaudina prieš pasirodymus. Tačiau G.Paškevičius atskleidė – iki šiol prieš lipant į sceną jam vis dar linksta kojos: „Visą laiką... Aš nekenčiu scenos ir labai bijau, bet tik iki tol, kol išeini. Kai išeini į sceną, pradedi dainuoti, tada viskas, čia – TAVO“ , – atskleidė vienas garsiausių visų laikų lietuvių muzikantų.

Gyčio Paškevičiaus koncerto akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas