Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvą sužavėjusios Patricijos pasirodymas žaibiškai plinta internete: „Sieksime žvaigždžių“

Projekto „Lietuvos balsas“ aklosiose perklausose Patricija Ruzaitė, atlikusi savą Džordanos Butkutės kūrinio „Dėl tavęs“ versiją, atsuko visas keturias mokytojų kėdes, sulaukė galybės pagyrų, o jos pasirodymo įrašas žaibiškai plinta socialiniuose tinkluose. Šiuo metu svetainėje „YouTube“ tai – populiariausias vaizdo įrašas Lietuvoje.

Patricijai – vos septyniolika, ji dvyliktokė. Projekto scenoje ji jau ne pirmą kartą – prieš kelerius metus, būdama trylikos, ji pasirodė „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekte ir jau tuomet stebino mokytojus išlavintu vokalu ir profesionaliu pasiruošimu scenai, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Po sekmadienio transliacijos Patricija sakė, jog jaučia vien geras emocijas. Kartu su visa Lietuva stebėjusi savo pasirodymą „Lietuvos balse“, mergina sakė, kad didžiuojasi rezultatu.

„Man pačiai šis pasirodymas yra vienas kokybiškiausių per visą mano dainavimo karjerą“, – sakė ji.

VIDEO: Patricija Ruzaitė - Dėl Tavęs | Aklosios perklausos | Lietuvos Balsas S12

Aklosiose perklausose atsuktas keturias mokytojų kėdes P.Ruzaitė vadino garbingu momentu, keliančiu pasididžiavimą.

Paklausta, ar nuostabą kiekvienam girdėjusiam keliantis pasirodymas yra jos ribos, Patricija patikino, kad į jokias ribas savęs nespraudžia.

„Negaliu pasakyti, kad yra ribos. Man atrodo, kad tobulybei ribų nėra, o iki žvaigždžių dar toli. Manau, kad tikrai sieksime žvaigždžių“, – kalbėjo Patricija.

Jokių muzikinių stilių mergina sako nebijanti ir dainuoja viską nuo gospelo iki liaudies muzikos bei roko. Visgi labiausiai Patricija norėtų dainuoti soulo stiliaus dainas, o mokytoju pasirinko Beną Aleksandravičių.

„Man atrodo, kad Benas yra mokytojas, labiausiai suprantantis įvairius stilius. Jis viską mato globaliai ir man tinka labiausiai. Stebėdama jį projekte vis pagalvodavau, kad vieną ar kitą dalyką Benas gerai pasakė. Sutampa mūsų biolaukai“, – pasakojo dainininkė.

LNK nuotr./Patricija Ruzaitė projekte „Lietuvos balsas“
LNK nuotr./Patricija Ruzaitė projekte „Lietuvos balsas“

Mokytojas Benas taip pat negailėjo šiltų žodžių savo komandos narei.

„Tokie dalyviai žiauriai momentaliai pakelia kartelę. Tu iškart supranti, kodėl tu čia esi. Ta visada vykstanti paieška sustoja, kai nereikia nieko net sakyt. Kai viskas aišku. Viskas eina iš vidaus. Nieko nereikia pridėti. Taip išgyventi ir ištransliuoti dainą yra retas talentas. Tu atrakini kažkokią ekstazę. Būnant tavo amžiaus, padaryti tokį pasirodymą yra kažkas nesuprantamo. Tu esi naujas ir labai didelis atradimas“, – priblokštas po Patricijos pasirodymo kalbėjo Benas.

Patricijos Ruzaitės kelionę „Lietuvos balse“ sekite sekmadieniais 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas