Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 06 11

Lietuviai „Blue Man Group“ neišvys: atšaukiami Kaune suplanuoti pasirodymai

Rugsėjo pabaigoje Kaune turėję įvykti charizmatiškųjų „Blue Man gGoup“ pasirodymai atšaukiami. Pirmą kartą Lietuvoje pasirodyti turėję šou meistrai nepasirodys dėl logistikos problemų, skelbia organizatoriai.
„Blue Man Group“
„Blue man group“ / Instagramo nuotr.

Organizatoriai praneša, kad rugsėjo 27-28 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje turėję vykti grupės „Blue Man Group“ renginiai yra atšaukti. Nurodyta priežastis – turo logistikos problemos.

Skelbiama, kad grupė apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos bei pabrėžia, jog priimti šį sprendimą nebuvo lengva jiems patiems, todėl labai atsiprašo visų žiūrovų už sukeltus nepatogumus.

Organizatorius „Medusa concert“ suteikia galimybę iki birželio 25 d. pasikeisti bilietus į kitus jų organizuojamus renginius su dviguba verte. Vieną bilietą galėsite pakeisti į 2 panašios vertės bilietus. Informaciją apie bilietų keitimo taisykles rasite ČIA.

Neradus tenkinančio renginio yra suteikiama pinigų grąžinimo galimybė.

VIDEO: Blue Man Group: NPR Music Tiny Desk Concert

„Blue Man Group“ šou gimė 1991 m. multikultūriniame Niujorke, kur susitiko trys draugai būgnininkai ir nusprendė sukurti tokį pasirodymą, kuris nebūtų panašus nei į vieną kitą prieš tai buvusį.

Šiuo metu šou stacionariai yra rodomas Niujorke, Čikagoje, Bostone, Orlande, Las Vegase, o nuo 2004 m. – ir Berlyne. Taip pat įvyko ir nemažai JAV bei pasaulinių turnė, kas padėjo auditorijai išaugti iki 35 mln. žiūrovų ir tapti globaliu fenomenu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate del Castillo ir Carlosas Ponce su „Blue Man Group“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate del Castillo ir Carlosas Ponce su „Blue Man Group“

Vienas iš grupės įkūrėjų, Chrisas Winkas, pasakoja: „Kai mes pradėjome kurti spektaklius apie šį naivų ir žingeidų veikėją – Mėlynąjį žmogeliuką – mes negalėjome net įsivaizduoti, kur jis mus atves. Dabar mums yra didelė garbė pakviesti Lietuvos žmones į šį šou“.

„Galbūt todėl, kad mus visada domino visuomenės poreikis gilintis į žmonių tarpusavio santykius, Mėlynojo žmogeliuko personažas, panašu, jog randa bendrą kalbą su daugeliu žmonių, kurie yra skirtingo amžiaus, kultūrų ir tradicijų. Mes tikime, kad Mėlynojo žmogeliuko nešama visuotinė žinia apie begalinį džiaugsmą ir euforijos triumfą gyvena kiekviename iš mūsų“, – priduria kitas grupės įkūrėjas Philas Stantonas.

Ilgainiui Mėlynųjų žmogeliukų personažai dėl savo kūrybiškumo ir sąmojo tapo svarbia šiuolaikinės kultūros dalimi. „Blue Man Group“, nuolat kurdama naujus būdus įtakoti pramogų industriją, įnešė svarų indėlį į kinematografą ir televiziją, o taip pat išleido kelis albumus, iš kurių vienas – „Audio“ – buvo nominuotas prestižiniam „Grammy“ apdovanojimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas