Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 07 13

Lietuvių atlikėjai apsilankė Edo Sheerano albumo pristatyme: žvilgtelėkite į vakarėlio užkulisius

Penktadienį Latvijos sostinėje Rygoje rinkosi ištikimiausi Edo Sheerano gerbėjai. Išskirtinės muzikos šventės nepraleido ir Lietuvos įžymybės. Prieš koncertą jos dalyvavo liepos 12-ąją pasirodžiusio naujo E.Sheerano albumo „No.6 Collaborations Project“ pristatyme.
Marija Grabštaitė, Justina Budaitė-Juna, Jurijus Veklenko, Paula Valentaitė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Edo Sheerano albumo pristatymo dalyviai / Edijs Andersons nuotr.

Panašu, kad Edas Sheeranas į Baltijos šalis grįžta tik specialiomis progomis. Praėjusį kartą Taline jis šventė savo gimtadienį, o šį kartą koncerto dieną Rygoje pasirodė naujas Edo albumas „No.6 Collaborations Project“. Šia išskirtine proga Latvijos sostinėje „Warner Music Baltics“ surengė albumo pristatymą.

Rygos senamiestyje „Pullman“ viešbutyje vykusio E.Sheerano naujojo albumo pristatymo vakarėlio nepraleido ir žinomi Lietuvos žmonės: Jurijus Veklenko, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Viktorija Mauručaitė, Marija Grabštaitė, Paula Valentaitė, Justina Budaitė, Gytis Valickas-Echoes ir kiti. Renginyje taip pat dalyvavo ir pramogų pasaulio atstovai iš Latvijos ir Estijos.

Edo Sheerano naujojo albumo pristatymo akimirkos – galerijoje:

Naujame britų popmuzikos žvaigždės 15-os kūrinių albume net 22 atlikėjų vardai – visi jie savo garsumu ne ką nusileidžia Edui, tai atlikėjo mylimiausieji: Cardi B, Camila Cabello, Khalidas, Eminemas, Travisas Scottas, Justinas Bieberis, Bruno Marsas, Stormzy ir dar kiti. Albumą išleido „Asylum“/„Atlantic“.

Edijs Andersons nuotr./Albumo pristatymo akimirka
Edijs Andersons nuotr./Albumo pristatymo akimirka

„Dainas įrašiau su savo mėgstamiausiais muzikos atlikėjais, kūrybinis procesas buvo išties smagus. Visus atlikėjus sekiau nuo pat jų karjeros pradžios, pirkau jų albumus ir pats iš jų sėmiausi įkvėpimo. Kiekvienas atlikėjas kūriniui suteikia kažką savito. Tikiuosi, kad klausydami jo mėgausitės taip, kaip aš!“, – apie albumą „No.6 Collaborations Project“ kalba E.Sheeranas.

Edo Sheerano koncerto akimirkos – galerijoje:

Per savo karjerą Edas Sheeranas pelnė visą eilę muzikos apdovanojimų, tarp jų 4 „Grammy“, 4 „Ivor Novello“ (Britanijos kompozitorių premija), 5 „BRIT“, 6 „Billboard“ ir daugelį kitų. Už savo pasiekimus muzikoje ir labdaros veiklą pernai E.Sheeranas buvo apdovanotas Didžiosios Britanijos imperijos ordinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas