Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 20

Lietuvoje koncertuos „Pink Floyd“ legenda Rogeris Watersas

„Pink Floyd“ legenda Rogeris Watersas (74 m.) po sėkmingo koncertinio turo JAV ir Kanadoje nusprendė kitąmet perkelti gastroles ir į Europą – jų metu legendinis rokeris žada apsilankyti ir Lietuvoje.
Vienas iš „Pink Floyd“ įkūrėjų Rogeris Watersas
Vienas iš „Pink Floyd“ įkūrėjų Rogeris Watersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai Rogeris Watersas pranešė savo oficialiame tinklalapyje. Tiksli koncerto data nėra nurodoma, tačiau tarp išvardintų šalių yra ir Lietuvos vardas – muzikantas daugiau detalių žada pranešti netrukus.

„Po 63 išparduotų koncertų Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, džiaugiamės pranešdami apie penkis šou Vokietijoje ir vieną Austrijoje ankstyvą 2018-ųjų vasarą. Europinės turo „Us + Them“ dalies metu apsilankysime nuo Portugalijos iki Rusijos su koncertais 23-ose šalyse: Austrijoje, Belgijoje, Bulgarijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Olandijoje, Vengrijoje, Airijoje, Italijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Laukite daugiau detalių apie miestus ir datas, ką paskelbsime netrukus“, – tokia žinutė pasirodė oficialiame Rogerio Waterso tinklalapyje.

Rogerio Waterso gastrolių „Us + Them“ metu skamba dainos iš geriausių „Pink Floyd“ albumų („The Dark Side of The Moon“, „The Wall“, „Animals“ ir „Wish You Were Here“) bei kai kurie nauji kūriniai iš solinio Rogerio Waterso albumo „Is This the Life We Really Want?“.

Rogeris Watersas buvo vienas iš „Pink Floyd“, susibūrusios 1965 metais, įkūrėjų. Iš grupės jis pasitraukė po 20 metų, 1985-aisiais.

VIDEO: Roger Waters - Wait for Her
VIDEO: Roger Waters - The Last Refugee
VIDEO: Pink Floyd - Wish You Were Here
VIDEO: Pink Floyd - Another Brick In The Wall (HQ)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas