Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 14

„Lietuvos balse“ išgarsėjęs Vincentas Linkevičius vietoje nestovi: gerbėjams žada dovanoti dar vieną vaizdo klipą

Pirmojo LNK projekto „Lietuvos balsas“ žvaigždė Vincentas Linkevičius su šypsena prisimena dalyvavimą viename kokybiškiausių šalies muzikiniame šou. Dainininkas džiaugiasi, kad buvo išgirstas, yra stačia galva pasinėręs į kūrybinius procesus ir mėgaujasi darbo rezultatais.
Vincentas Linkevičius
Vincentas Linkevičius / Egidijaus Jaramino nuotr.

„Savaime suprantama, kad tapau žinomesnis, prasiplėtė gerbėjų ratas, pasidariau įdomesnis tiek žiniasklaidos, tiek televizijos atstovams. Kadangi man, kaip kuriančiam žmogui, svarbu būti išgirstam, tad šio projekto dėka galiu lengviau pasiekti savo auditoriją“, – apie „Lietuvos balsą“ kalba V.Linkevičius.

Muzikanto kelias į šlovę pasibaigus projektui tęsiasi – praėjusį rudenį jis dalyvavo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, išleido kelias naujas dainas, susuko joms vaizdo klipus, naujausią iš jų žada pristatyti netolimoje ateityje.
„Taip sutapo, kad projektas „Lietuvos balsas“ baigėsi panašiu metu kaip ir mano bakalauro studijos Klaipėdos universitete. Po studijų pradėjau intensyviai mokytis norvegų kalbos, daug keliauju, sportuoju, kuriu dainas. Planuoju išleisti savo autorinių dainų albumą. Rudenį tęsiu studijas Trondheimo universitete Norvegijoje“, – dabar jau į platųjį pasaulį žvelgia muzikantas.

Vis dėlto prisimindamas „Lietuvos balsą“ V.Linkevičius neslepia – buvo akimirkų, kai atrodė išties sunku: „Sunkiausia buvo kelionės. Tuo metu gyvenau ir mokiausi uostamiestyje, tad tekdavo nemažai važinėti. Buvo atvejų, kai dėl vieno 15 minučių interviu tekdavo važiuoti į Vilnių ir dar tą pačią dieną sugrįžti į Klaipėdą, kurioje intensyviai ruošiausi baigiamiesiems egzaminams.“

Tačiau stengtis buvo verta. Kaip šiandien kad būtų buvę V.Linkevičius prisimena finalinių kovų laidą, kurios metu akis į akį susikovė su Raimonda Masiulyte. „Turbūt pats įsimintiniausias momentas projekte buvo, kai finalinių kovų laidos,per kurią atlikau Rihannos dainą „Umbrella“, pabaigoje Merūnui sprendžiant, kas pasiliks toliau dalyvauti projekte – Raimonda Masiulytė ar aš – visa salė skandavo mano vardą. Buvo sunku sulaikyti jaudulį“, – šypsosi atlikėjas.

Dar ir dabar, po metų, V.Linkevičius domisi, kaip sekasi jo bendražygiams – saugo draugystę ir ryšius. „Projekto metu su visais dalyviais palaikiau draugiškus santykius, stengiausi nesivelti į intrigas. Į projektą ėjau išbandyti savo galimybių televizijoje, išmokti naujų dalykų, tapti žinomesniu. Pasibaigus projektui vis pasidomiu kitų dalyvių nuveiktais darbais, pasiekimais ir jais labai džiaugiuosi“, – patikina.

Laukdamas antrojo „Lietuvos balso“ sezono V.Linkevičius scenos naujokams linki sekmės ir vardija projekto privalumus: „Visiem rekomendavau bei rekomenduoju sudalyvauti „Lietuvos balso“ projekte. Tai labai puiki galimybė tapti žinomam, įgauti patirties tiek televizijoje, tiek scenoje bei išgirsti profesionalią kritiką iš „scenos vilkų“. Žinoma, nėra lengva per trumpą laiką paruošti dainą taip, kad sudomintum žiūrovą, esantį ne tik salėje, bet ir už televizoriaus ekrano. Prisipažinsiu, nei vienu savo pasirodymu projekto metu nebuvau patenkintas 100 procentų. Tačiau galimybė į save pažiūrėti iš šono padėjo suprasti, ko dar turėčiau išmokti bei kaip derėtų elgtis tiesioginės transliacijos metu. Ši patirtis yra neįkainojama.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai