Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ finalistas Orestas pristato dainą „Pamilau tave“: įkvėpė santykiai su mylimąja

Jaunosios kartos muzikos kūrėjas ir atlikėjas Orestas Vyšniauskas po pusės metų pertraukos pas klausytojus sugrįžta su svajinga muzikine premjera.

Dainininkas pristato kerintį singlą su vaizdo klipu – „Pamilau Tave“. Pasak paties kūrėjo, ši daina mus nukels į meilės ir sentimentų kupiną gamtą. Pasakiškas „Pamilau Tave“ vaizdo klipas įamžina meilės iš pirmo žvilgsnio ir greitai bėgančio laiko jausmą kopų, miškų, vandens apsuptose Lietuvos vietose, rašoma Oresto pranešime spaudai.

„Su tinkamu žmogumi gyvenimas atsiveria ryškiausiomis spalvomis, leidžiant mėgautis gražiausiomis akimirkomis, kurios galbūt anksčiau buvo nepastebėtos“, – teigia dainos atlikėjas.

Asmeninio archyvo nuotr./Orestas Vyšniauskas pristato dainą ir vaizdo klipą „Pamilau tave“
Asmeninio archyvo nuotr./Orestas Vyšniauskas pristato dainą ir vaizdo klipą „Pamilau tave“

„Pamilau Tave“ – tai jausminga, šviesi daina, atspindinti giliausius jausmus ir vidinius atradimus, kurie atsiranda per meilę. Dainos žodžiai ir melodija leidžia klausytojams patirti šią kelionę kartu su atlikėju.

Orestas taip pat pasakoja, jog įkvėpimas parašyti šią dainą gimė labai paprastai, iš kasdienių akimirkų su jo antrąja puse.

„Viskas tiesiog nutiko savaime – kai šalia yra tinkamas žmogus, dainos idėjos ateina natūraliai“, – sako atlikėjas.

Jis priduria, kad ši daina yra ypatinga, nes būtent su savo partnerės pagalba pasaulis jam atrodo gražesnis, pilnesnis ir spalvingesnis.

„Ji man parodo, kiek daug grožio slypi aplink, kai pradedi matyti ne tik akimis, bet ir širdimi“, – su šypsena dalijasi Orestas.

Atlikėjas kviečia klausytojus pasinerti į šią romantišką ir jausmingą istoriją. Singlas „Pamilau Tave“ jau prieinamas visose muzikos platformose. Jį galite išgirsti ir čia:

VIDEO: Orestas - Pamilau Tave

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas