Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Linas Adomaitis pristato vaizdo klipą „Vėjo akyse“: jame sutiko nusifilmuoti jo žmona Irma

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis su savo muzikos gerbėjais dalijasi puikia naujiena. Muzikantas pristato naujausią savo dainą „Vėjo akyse“ ir šviesų vaizdo klipą, kuriame drauge nusifilmavo ir atlikėjo žmona Irma.
Lino Adomaičio vaizdo klipo „Vėjo akyse“ filmavimas
GSR Motorsport „Ginetta“ Barselonos 24 val. lenktynių treniruotėse

Šiais metais Lino Adomaičio muzikinis gyvenimas ypač aktyvus. Atlikėjas ruošiasi naujojo albumo leidybai, paskelbė apie koncertinį turą didžiosiose šalies arenose, o pasirodymai Lietuvos Dainų šventėje su tūkstantine choristų minia nepaliko abejingų tiek Lietuvoje, tiek pasaulio lietuvių bendruomenėse.

Šiandien Linas pristato ir naujausią dainą „Vėjo akyse“ iš būsimo savo albumo, kuris pasirodys jau šių metų lapkričio mėnesį. Drauge su daina atlikėjas dalijasi ir jautriu vaizdo klipu, kuriame ryškiu akcentu tapo Lino Adomaičio žmona Irma.

Lino Adomaičio vaizdo klipo „Vėjo akyse“ filmavimas
Lino Adomaičio vaizdo klipo „Vėjo akyse“ filmavimas

„Aš esu beprotiškai patenkintas romantišku vaizdo klipo rezultatu. Ir labai smagu, kad mano žmona Irma yra šio klipo pagrindinė veikėja, kuriai pasakoju istoriją apie šviesą, meilę, viltį, tikėjimą ir prasmę. Ir nors Irmą teko įkalbinėti, kad nertų su manimi į šią avantiūrą – džiaugiuosi, kad įtikinau. Šiame klipe mums nereikėjo vaidinti – akivaizdu, tikros emocijos šviečia savaime“, – sako dainos autorius Linas Adomaitis.

„Kai filmavomės buvo labai vėjuota diena ir, manau, tai tik sustiprina dainos žodžių prasmę, leidžia vaizdo klipui kvėpuoti, vėjas tarsi apsigyvena mūsų plaukuose. Nors vaizdai teikia didžiulę šviesą ir šilumą – prisipažinsiu, tądien buvo vėsoka. Todėl apšilti vienas kito glėbyje buvo labai gera. Operatoriui ir klipo režisieriui Remigijui Veličkai puikiai pavyko užfiksuoti emocijas ir nuostabų ežero kraštovaizdį“, – šypsosi Lino žmona Irma Adomaitienė.

Ši daina naujausiame Lino albume skambės išskirtinai – ji vienintelė akustinė šalia kitų albumo dainų, kuriose gausu orkestrų, chorų ir pilnai išpildytų aranžuočių. Anot Lino, daina „Vėjo akyse“ – tai perlas, kuris labai kontrastuoja, taip sukurdamas ir šiai, ir kitoms albumo dainoms unikalumo pojūtį.

„Mano kūrybos varomoji jėga – metaforos. Todėl ir čia apie viltį kalbu per šviesos simbolius. Atskleisiu tik vieną dalyką, kad šią dainą įkvėpė tikras nutikimas: prabudau naktį, bet dar buvau užsimerkęs ir pro užmerktus akių vokus stebėjausi, kad kambary dega šviesa. Tačiau atsimerkęs išvydau tik akliną tamsą. Iškart užsidegė mintis, kad šviesą galima įsivaizduoti net tamsiausią naktį. Šviesą galima sukurti savo mintyse. Viltis gyvena, kol ja tikime. Taip gimė daina“, – pasakoja Linas.

VIDEO: Linas Adomaitis - Vėjo akyse OFFICIAL VIDEO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas