Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Linkin Park“ tribute grupė „Hybrid Theory“ atvyksta į Lietuvą: surengs įspūdingą koncertą

Įspūdingais koncertais garsėjanti „Linkin Park“ tribute grupė iš Portugalijos „Hybrid Theory“ antrąkart koncertuos Lietuvoje. Garsūs portugalų rokeriai mūsų šalyje antrąkart svečiuosis kitų metų pradžioje. Vienintelis „Hybrid Theory“ koncertas įvyks 2025-ųjų metų vasario 28-ąją dieną „Twinsbet“ arenoje Vilniuje.
„Hybrid Theory“
„Hybrid Theory“ / Organizatorių nuotr.

Portugalijos roko grupė „Hybrid Theory“ yra viena nedaugelio „Linkin Park“ tribute grupių, kuri subūrė didžiulę gerbėjų armiją. Daugelyje pasaulio šalių koncertuojantiems rokeriams simpatijų neslepia ir ištikimiausi „Linkin Park“ fanai, teigiantys, kad „Hybrid Theory“ ypač išraiškingai ir autentiškai atlieka klasikinius hitus „One Step Closer“, „Given Up“, „Faint“, „Papercut“, „Burn It Down“, „Crawling“, „Points Of Authority“, „What I've Done“, „Numb“, „Breaking The Habit“, „In The End“, „Bleed It Out“ ir daugybę kitų.

VIDEO: HYBRID THEORY - NUMB live @ Semana Académica do Algarve 2022 (The Linkin Park Tribute Band)

Portugalų „Hybrid Theory“ yra vienintelė svarbi „Linkin Park“ tribute grupė - tikrų gerbėjų šou, skirtas tikriesiems „Linkin Park“ gerbėjams. Nuo Australijos iki Kanados, nuo Kinijos iki Brazilijos - visi bilietai į jų koncertus stadionuose bei didžiausiose arenose yra išperkami akimirksniu.

Pakartoti unikalų „Linkin Park“ stilių ir esmę yra nelengvas uždavinys, tačiau vedini gilaus susižavėjimo ir meilės, kurią jiems jaučia gerbėjai, „Hybrid Theory“ su šia užduotimi susidoroja atiduodami tinkamą pagarbą visų mėgiamai roko legendai.

„Hybrid Theory“ - „In The End“ (Live): https://youtu.be/XwNqUhNiYxU Embedded:

Rokerių gyvi pasirodymai liudija didelį jų atsidavimą ir talentą - akivaizdu, kad jie mėgaujasi tuo, ką daro scenoje. Be jokios abejonės, „Hybrid Theory“ yra viena iš nedaugelio „Linkin Park“ tribute grupių, kuri iš tiesų atiduoda tinkamą pagarbą legendinei grupei. Šis autentiškumas užkariavo ištikimų „Linkin Park“ gerbėjų širdis ne tik Portugalijoje, bet ir visame pasaulyje.

Organizatorių nuotr./„Hybrid Theory“
Organizatorių nuotr./„Hybrid Theory“

Australijos didžiausias nepriklausomos muzikos portalas „Amnplify“ apie 2020 m. vykusias „Hybrid Theory“ gastroles rašė: „Negalėjome patikėti, kaip neįtikėtinai įtaigiai skamba „Hybrid Theory“ pagrindinio vokalisto ir reperio Ivo Massana Rosário ir Pedro Paixão balsai. Jei kada nors neteko matyti „Linkin Park“ koncerto, patikėkite, „Hybrid Theory“ yra beveik tobula kopija“.

Vienintelis garsios „Linkin Park“ tribute grupės iš Portugalijos „Hybrid Theory“ koncertas įvyks 2025-ųjų metų vasario 28-ąją dieną „Twinsbet“ arenoje Vilniuje.

Bilietus į „Linkin Park“ tribute grupės iš Portugalijos „Hybrid Theory“ koncertą Vilniuje galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose ir internete: www.bilietai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas