Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M-1 apklausa: ar jau laikas grąžinti SEL į radijo stočių eterį? Tauta dėl E.Dragūno dainų – susiskaldžiusi

Užteko vieno vakaro, vieno komentaro ir atlikėjui Egidijui Dragūnui užsidarė visų Lietuvos radijo stočių durys. Ne tik už dainas, bet ir aštrų liežuvį mėgtas atlikėjas prieš 2,5 metų prisikalbėjo taip, kad jo dainų Lietuvos radijo stotys negroja iki šiol. Prisikalbėjo E. Dragūnas savo soc. tinkluose pareiškęs nuomonę apie karą Ukrainoje. Ir nors vėliau įrašas dingo, nors atlikėjas pateikė savo minčių interpretaciją, nors sakėsi aukojęs Ukrainai, į kai kurių lietuvių širdis negrįžo.
Gustas Ramonas, Joris Bačiulis ir Egidijaus Dragūno atvaizdas
Gustas Ramonas, Joris Bačiulis ir Egidijaus Dragūno atvaizdas / Gretos Skaraitienės / 15min nuotr.

Gal jau atleidom? Gal pustrečių metų „ignoro“ – rimta bausmė? Gal savo kaltę jau išpirko? Gal pasiilgom? Ir gal laikas grąžinti anų laikų dievuką į radijo eterį? Apie tai Vilniaus gatvėse klausinėjo M-1 laidų ir rubrikos „Jaunimo tarnyba“ veidai Gustas Ramonas ir Joris Bačiulis.

M-1 „Jaunimo tarnybos“ apklausa:

„Lietuvių galvose totalus bardakas. Dėl SEL tauta neapsisprendusi. Egidijus Dragūnas dalina mus į dvi stovyklas. Vieni myli, kiti nekenčia. O ir žino jau ne visi. Išvadas susidaryti sunku, bet atrodo, kad apklausos metu žmonės labiau norėjo, nei nenorėjo, kad SEL‘as grįžtu į eterį,“ – pasakojo Gustas.

„Apylygiai, tik taip galiu pakomentuoti vilniečių balsus. Studentai labiau už Egio grąžinimą į eterį, vyresni – prieš. Pastebėjau, kad jei žmonės turi nuomonę, tai ji kategoriška, nepalaužiama. Tiesa, yra ir trečia kategorija – tai žmonės, kuriems dzin,“ – įžvalgomis dalijosi Joris.

Gusto ir Jorio laidos M-1 eteryje klausykite kiekvieną savaitgalį nuo 9:00 iki 19:00 val. Klausyti M-1 galima FM bangomis, interneto svetainėje m-1.fm ir parsisiuntus išmaniąją programėlę.

Radijo stotis M-1 – pastarąjį dešimtmetį klausomiausia radijo stotis Lietuvoje. Kasdien jos klauso 300 000 Lietuvos gyventojų, per savaitę – daugiau nei 700 000 unikalių klausytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas