Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M-1 išrinko vasaros hitą – Roko Yan, Monikos Liu ir Baumilos daina slepia neviešintą faktą

Radijo stoties M-1 eteryje vykę vasaros hito rinkimai - baigti. Užtikrintą pergalę juose iškovojo Roko Yan, Monikos Liu ir Vaido Baumilos atliekama daina „Gegužis“. Nors „Gegužį“ koncertuose atmintinai traukia tūkstantinės minios, studijoje viešėjęs Rokas Yan sako, kad jam toks klausytojų įvertinimas netikėtas.
Monika Liu, Rokas Yan ir Vaidas Baumila pristato dainą „Gegužis“
Monika Liu, Rokas Yan ir Vaidas Baumila pristato dainą „Gegužis“ / R.Verseckaitės nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad „Gegužis“ surado vietą daugybės klausytojų širdyse ir suteikė galimybę gyvuoti ne tik apdainuotą mėnesį, bet ir visą šią vasarą. Kūrėme dainą be įsipareigojimų kažkam įtikti, darėme patinkančią mums. Todėl tai vertinu kaip didelį pasiekimą. Žmonės ją dainuoja. Didžiausia minia, su kuria traukiau „Gegužį“, buvo apie 20 tūkstančių galvų Kauno Santakos parke. Per visą šią vasarą teko daugybę kartų pakartoti dainą, o dabar pradedu laukti kaip ji skambės mano didžiausiame šių metų koncerte lapkritį“, – pasakojo M-1 studijoje viešėjęs Rokas Yan.

Projekto finale Roko Yan, Monikos Liu ir Vaido Baumilos trijulė įveikė Luko Pilkausko „Ciao ciao“, pusfinalyje – Natalijos Bunkės ir Remio Retro duetą su daina „Vasaros mergaitės“. Už M-1 klausytojų simpatijas pelniusio „Gegužio“ liko Eminem, The Kolors, Sabrina Carpenter, David Guetta ir kitos pasaulinės žvaigždės.

 M-1 nuotr. /Mantas Bružas, Rokas Yan, Kristina Radžiukynaitė-KaYra
M-1 nuotr. /Mantas Bružas, Rokas Yan, Kristina Radžiukynaitė-KaYra

Atlikėjas teigia, kad „Gegužio“ gimimo buvo kupinas įkvepiančios patirties ir pačių geriausių emocijų.

„Monika Liu ir Vaidas Baumila – mano vieni mėgstamiausių atlikėjų, džiaugiuosi, kad ši daina yra mūsų visų. Šiandieninė pergalė ir simbolinis vasaros hito titulas visa tai labai simboliškai įprasmina. Visada smagu bendradarbiauti su kitais atlikėjais ir įnešti naujų spalvų į muzikos industriją“, – džiaugiasi „Gegužio“ žodžių ir muzikos bendraautorius.

Rokas Yan prasitarė, kad pagal pirminį planą sausio mėnesį parašytą dainą turėjo atlikti keturi atlikėjai, tačiau dėl įvairių priežasčių vienas atsisakė. „Kas ji ar jis, neišduosiu. Bet tikiu, kad dabar sutiktų“, – juokėsi dainininkas.

M-1 vasaros hito rinkimai vyksta ne pirmą kartą. Praėjusiais metais klausytojai vasaros hitu išrinko Jain – „Makeba“ (Ian Asher remix).

Radijo stotis M-1 – pastarąjį dešimtmetį klausomiausia radijo stotis Lietuvoje. Kasdien jos klauso apie 290 000 Lietuvos gyventojų, per savaitę – daugiau nei 700 000 unikalių klausytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas