Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Maneskin“ lyderis Damiano Davidas pradeda solinę karjerą: pristatė pirmąjį singlą „Silverlines“

Vienos garsiausių visų laikų Italijos roko grupių „Maneskin“ lyderis Damiano Davidas pristato ilgai lauktą solinį projektą su nauja daina „Silverlines“. Debiutinis kūrinys pasirodo su vaizdo klipu.
Damiano Davidas
Damiano Davidas / Petros nuotr.

Ši daina – bendras darbas su britų dainininku, dainų autoriumi ir prodiuseriu Labrinth, kuris prisidėjo prie kūrinio prodiusavimo. Damiano sprendimas pradėti solinį projektą gimė iš noro atskleisti asmeniškesnę ir jautresnę savo pusę, kuri iki šiol liko neišreikšta „Maneskin“ kūryboje.

VIDEO: Damiano David - Silverlines - prod. Labrinth (Official Video)

„Silverlines“ – tai nuostabi ir kinematografiška daina, kuri puikiai pristato Damiano solinį projektą, atskleisdama jo galingą vokalą visiškai naujame kontekste. Jausmingi ir poetiški žodžiai susipina su Labrinth sukurtu įspūdingu skambesiu, sukurdami unikalią atmosferą. Muzikinis klipas, režisuotas Nono ir Rodrigo, perteikia tą pačią kinematografinę energiją – drąsūs, svajingi vaizdai ir stambūs Damiano kadrai puikiai dera su dainos nuotaika.

Kalbėdamas apie dainą „Silverlines“, Damiano Davidas sako: „Ši daina man labai ypatinga. Tai viena pirmųjų dainų, kuri buvo įrašyta šiam naujam projektui, ir tuo metu ji simbolizavo vilties laišką. Dabar, kai pažvelgiu atgal, matau, kad esu būtent ten, kur daina sakė, jog būsiu. Buvo natūralu pasirinkti šią dainą kaip naujo skyriaus pradžią, ir labai tikiuosi, kad žmonės prisijungs prie manęs šiame kelyje.“

Damiano Davidas yra vienas ryškiausių šių dienų italų dainininkų ir dainų autorių. Jo kelionė nuo Italijos sostinės Romos gatvių iki tarptautinės žvaigždės statuso, įtvirtinant save kaip pasaulinės muzikos scenos dievaitį, yra nepaprasta. Damiano sulaukė pasaulinio pripažinimo ir kritikų įvertinimo kaip grupės „Maneskin“ lyderis – gerbiamas už charizmatišką scenos manierą ir galingą balsą, tapdamas pirmosios itališkos grupės, pasiekusios pasaulinę sėkmę, vokalistu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas