Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Jankavičius atskleidė, kaip pelnydavo merginų dėmesį: „Aplink mane jų būdavo pulkas“

„Lietuvos balsas“ tęsia aklųjų perklausų etapą. Mokytojai dar tik įpusėjo rinktis savo komandas, tačiau žinodami, kokie stiprūs yra dvyliktojo sezono dalyviai, renkasi labai išrankiai. Į sceną lipa daug išskirtinių balsų, kurie stebina ne tik savo pasirodymais, bet ir istorijomis.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / BNS ir LNK nuotr.

Didžiule staigmena mokytojams tapo „Lietuvos balsas. Vaikai“ projektą prieš penkerius metus sudrebinęs charizmatiškasis Aronas Valaitis. Į projekto sceną jis sugrįžta gerokai patobulėjęs ir pasiruošęs pradėti savo muzikinę karjerą, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Per visus metus patobulėjo mano vokalas. Tačiau pats dabar gal tapau labiau užsidariusiu. Galbūt net susikausčiau, praradau tą laisvumą, kurį turėjau kai scenoje buvau dar mažas. Žadėjau į projektą sugrįžti šiek tiek vėliau, tačiau esu nekantrus žmogus, todėl sugrįžtu dabar“, – prieš pasirodymą pripažino Aronas, kuris kadaise ne tik savo balsu, bet ir unikaliais judesiais iš proto vedė projekto mokytojus ir visą Lietuvą.

Į sceną lipo ir mokytojus sužavėjęs motociklų entuziastas Gajus, kuris savo pasirodymą atliko grodamas gitara. Į dalyvį gerai įsižiūrėjęs Mantas Jankavičius šypsodamasis prisiminė ir savo jaunystės laikus ir atskleidė, kaip pelnydavo merginų dėmesį.

Ugniaus Bagdonavičiaus nuotr./Mantas Jankavičius
Ugniaus Bagdonavičiaus nuotr./Mantas Jankavičius

„Tu man labai primeni mane patį, kai man buvo penkiolika metų. Kai turėjau gitarą, buvau toks gražus kaip tu, sėdėdavau prie laužo su gitara, o aplink mane būdavo pulkas merginų. Visi kiti sakydavo, kad štai atėjo tas „party killer“ ir patys eidavo į krūmus pasėdėt, o aš tuo tarpu dainuodavau dainas ir tokiu būdu gaudavau labai daug dėmesio. Dėl to ir esu scenoje tiek daug metų“, – pasakojo Mantas Jankavičius.

Dar vienu netikėtumu tapo atlikėja Kristina Chlastauskaitė. Ji pati rašo savo dainas, prodiusuoja ir režisuoja vaizdo klipus ir tikisi, kad projekto scena padės savo talentais pasidalinti su dar didesne publika. Pasirodymą grodama pianinu scenoje atlikusi Kristina mokytojai Gabrielei Vilkickytei priminė savo pačios pirmus žingsnius scenoje.

LNK nuotr./Gabrielė Vilkickytė
LNK nuotr./Gabrielė Vilkickytė

„Pirmi treji mano karjeros metai buvo pianino kalėjime. Aš tiek ilgai už jo sėdėjau, kad jau nebežinojau, kaip juda mano rankos ar kojos. Kai vieną dieną, po tų trejų metų, atėjo diena, kai aš pasitraukiau nuo pianino, tai buvo viena įsimintiniausių dienų mano gyvenime ir vienas stipriausių prisiminimų, nes tada tvirtai nusprendžiau, kad aš nustosiu slėptis už instrumento“, – laidoje pasakojo Gabrielė Vilkickytė.

„Lietuvos balsas“ – sekmadienio vakarą, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas