Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 18

„Meilutės“ aktorius T.Juodsnukis: „Mūsų su J.Lapatinsku sukurtas personažas skirsis iš esmės“

Humoristinis miuziklas „Meilutė“, režisuojamas Ramūno Cicėno, nekantriai laukia didžiosios premjeros rugsėjo 28 dieną, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje ir dėlioja paskutinius štrichus repeticijose. Aktorių komandoje pagrindinius vaidmenis atliks ir žinomi vardai – Kristina Radžiukynaitė, Tomas Žaibus, Justinas Lapatinskas ir  Tadas Juodsnukis.
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Du pastarieji, provokuojančiame, iššaukiančiame, seksualiame bei šiuolaikiškame miuzikle dalinsis personažo Vitorio Vidalio vaidmenį. „Mano personažas yra visiškai jaunas ir gaivališkas, ne toks kaip Justinas Lapatinskas, aš jį kuriu jauną ir gražų“, – juokdamasis apie savo personažo būdo bruožus sako Tadas Juodsnukis.

Justinas Lapatiskas nenusileidžia kandžiajam Tadui, tačiau patvirtina, jog jų kuriami, nors ir to paties žmogaus personažai, tikrai skiriasi. „Kuriami personažai ir turi skirtis, nes juk kiekvienas aktorius savo personažą padaro tokį kokį nori ir jį augina pats. Kas yra Vitorio? Tai tas žmogus, kuriam įėjus į barą, tu atsitrauki per kelis metrus, o jei jis prieina dar ir prie tavo moters, tai tu nieko nesakai, o tiesiog leidi“, – apie skandalingą personažą juokdamasis atsiliepia Justinas Lapatinskas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Lapatinskas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justinas Lapatinskas

„Aš manau, kad jie abu bus labai skirtingi Vitorio. Tadas pats iš savęs spinduliuoja labai didelį pasitikėjimą savimi ir pas jį yra tokia „skani“ savimeilės gaidelė. Tuo tarpu Justas yra paprastesnis, jis manau bus geraširdiškesnis Vitorio, o Tadas gausis toks labiau blogiukas... Sunku pasakyti, koks turėtų iš tikrųjų būti Vitorio, juk to nėra parašyta ant lapo, todėl ir abu aktoriai jį interpretuoja skirtingai“, – apie dviejų vaikinų personažą ir jo perteikimą sako pagrindinį Meilutės vaidmenį miuzikle atliksianti Kristina Radžiukynaitė.

„Jei aš bučiau Meilutės vietoje, tikrai rinkčiausi Oskaro personažą, nes jis su ja elgiasi kitaip, bučiuoja jai ranką ir taip toliau. Bet aš pati tai atkreipčiau dėmesį į Vitorio, nes Oskaras iš pirmo žvilgsnio man atrodytų labiau kaip draugas, o Vitorio labiau vyras“, – šypsodamasi apie miuziklo personažus, šiek tiek atskleisdama ir savo skonį vyrams, kalba Kristina Radžiukynaitė.

Kiekvieną savaitę, miuziklas „Meilutė“ atskleidžia savo užkulisius, pristatydamas specialiai paruoštą dienoraštį, kuriame tai, kas lieka už kadro. Šį kartą miuziklo komanda įsileido į savo fotosesiją bei reklaminio klipo filmavimą.

VIDEO: Miuziklas "Meilutė" ANTRA SERIJA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas