Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 04

Menų fabrike – įspūdingas „Ten Walls“ koncertas: publiką žavėjo garso ir vaizdo instaliacijomis

Penktadienio vakarą menų fabrike „Loftas“ užvirė tikra muzikos pirtis – prodiuseris Marijus Adomaitis, dar kitaip žinomas kaip „Ten Walls“, surengė nepamirštamą koncertą. Paklausyti Lietuvoje vienintelio pasaulinio turo „Lights For The Dreams“ kūrinių atvyko ir gausi publika.
„Ten Walls“ koncertas
„Ten Walls“ koncertas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ir nors „Ten Wall“ koncerte ištikimiausi elektroninės muzikos gerbėjai turėjo šėlti jau balandžio 24 d., tačiau dėl nepalankių sąlygų ir pasaulį apėmusios pandemijos pasirodymą teko atšaukti. Visgi į rugsėjo mėnesį perkeltas koncertas sulaukė ne mažiau susidomėjimo.

Čia buvo galima išgirsti specialiai rudeniui patobulintą „Lights for the Dreams“ albumo programą, kurią papildė naujos garso bei vaizdo instaliacijos. Anksčiau prodiuseris minėjo, kad naują albumą įkvėpė ne kas kitas, o veiksmo žaidimas „Moonray“. Būtent jam „Ten Walls“ sukūrė muzikinį takelį. Tad menų fabrike „Loftas“ susirinkusi publika turėjo išskirtinę galimybę išgirsti naujo albumo kūrinius.

„Ten Walls“ koncerto akimirkos – 15min galerijoje:

Negana to, kad gerbėjai bene pirmieji išgirdo naujojo albumo kūrinius, bet taip pat sulaukė ir nemažai muzikinių staigmenų. Tarp jų – pasirodę kviestiniai didžėjai, kurie ne vienerius metus sukasi prie šokių muzikos pulto, ir taip pat elektroninės muzikos naujokai. Todėl pasirodymą „Ten Walls“ padėjo užkurti Phun Thomas, Justin Cholewski, „NOISSIER“ bei Monikaze.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Ten Walls“ koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Ten Walls“ koncerto akimirka

„Kai atrandi atlikėją, su kuriuo sutampa vertybės, sieja bendras muzikos matymas ir atsakingas požiūris į savo darbą, dažnai tai pereina ir į asmeninę draugystę, tame nieko nuostabaus“, – anksčiau sakė Marijus Adomaitis.

Po koncerto publika galėjo įsigyti ir naujo albumo „Lights for the Dreams“ vinilinę plokštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas