Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Pareigytė Kaune surengė pirmą solinį koncertą: jame – nusidriekusios eilės ir pažadas gerbėjams

Atlikėjos Nijolės Pareigytės-Rukaitienės gerbėjai vėlyvą penktadienio vakarą plūdo į Kaune esantį klubą „Taboo“. Priežastis neeilinė – bent jau kol kas vienintelė grupės „69 Danguje“ narė čia surengė savo pirmąjį viešą solinį koncertą.

Penktadienio naktį kauniečiai ir miesto svečiai rinkosi į naktinį klubą „Taboo“, kuriame vyko pirmasis Nijolės Pareigytės solinis koncertas. Jau nuo pat durų atidarymo, 23 valandą, prie klubo nusidriekė eilės.

Nijolės Pareigytės ir grupės „69 Danguje“ gerbėjai bei kiti klubo lankytojai maloniai nustebo, nes atlikėja visą pasirodymą atliko gyvai. Publika ne tik šoko, bet ir kartu su Nijole dainavo visas dainas nuo pradžios iki galo. Didžiąją dalį repertuaro sudarė žymiausi „69 Danguje“ hitai, o taip pat skambėjo ir kitos populiarios lietuviškos dainos, kurias žino kone kiekvienas.

Kaune – Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pirmas viešas solinis koncertas
Kaune – Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pirmas viešas solinis koncertas

Vakarėlis naktiniame klube „Taboo“ tęsėsi iki pat 5 valandos ryto, o išeidami lankytojai su džiaugsmu klausė, kada bus artimiausias atlikėjos koncertas. Jausdama stiprų palaikymą, Nijolė Pareigytė po koncerto pažadėjo netrukus vėl pasirodyti scenoje.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė portalui Žmonės.lt pasakojo, kad pati savo solinio koncerto neplanavo, tačiau sulaukė netikėto pasiūlymo iš draugų, kuriems priklauso Kaune esantis klubas „Taboo“.

„Kažkaip įkalbėjo, – šypsojosi Nijolė. – Kadangi man priklauso „69 Danguje“ dainos, esu vienintelė likusi šios grupės narė, tai ir sutikau.“

Koncerto metu skambėjo visi grupės „69 Danguje“ hitai, tačiau ne tik jie. Nijolė portalui Žmonės.lt teigė taip pat turinti leidimą dainuoti Kastyčio Kerbedžio, Džordanos Butkutės, „Rondo“ dainas.

Kaune – Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pirmas viešas solinis koncertas
Kaune – Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pirmas viešas solinis koncertas

Paklausta, kokias emocijas išgyveno prieš šį pasirodymą, N.Pareigytė-Rukaitienė neslėpė – jaudulys buvo didelis.

„Klubo savininko klausiau – ar bus žmonių? Sako – tikrai bus. Nusprendė eiti netgi tie, kurie nėra buvę šiame klube, taip pat ir vyresnio amžiaus žmonės. Labai įdomu, nes labai skiriasi publika“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo Nijolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas