Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 05 29

Naują animacinį klipą pristatę „Sinstation“: „Pasaulis perkaitęs ir mus valdo dopamino siekimas“

Alternatyvios muzikos grupė „The Station“, susitrumpinusi pavadinimą iki „Sinstation“, pristato naują dainą – elektroninių ritmų ir bliuzo miksą „Dopaminas“.
„Sinstation“
„Sinstation“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Pasaulis perkaitęs ir kartais atrodo, kad mus valdo nuolatinis dopamino siekimas. Apie tai rašėme šią dainą, apie tai yra ir dauguma mūsų naujojo albumo dainų“, – pasakoja grupės vokalistas Mykolas Katkus.

Dainos „Dopaminas“ vaizdo klipe – galvą susukanti Varnų motinos (Agnės Poškutės) animacija, kuri primena „Cartoon Network“ ir MTV kanalų užsklandas – pieštiniai klipo herojai yra tarsi mūsų pačių karikatūros.

VIDEO: Sinstation - Dopaminas

Savo elektroninius ritmus ir tekstus „Sinstation“ parodys pirmame koncerte po karantino Vilniaus Mokytojų namų „Vasaros terasoje“ jau kitą antradienį, birželio 2 dieną.

Kitą savaitę pasirodys ir naujas, į elektroninius ritmus įvilktas istorijų pasakotojų „Sinstation“ albumas apie perkaitusį pasaulį ir jo gyventojų jausmus „Liepsnos3“. Du metus kurtas ir ką tik užbaigtas albumas turi aiškią temą.

Asmeninio albumo nuotr./„Sinstation“
Asmeninio albumo nuotr./„Sinstation“

„Norėjome papasakoti apie šitą išgalvotą laiką – 2020-uosius, „Blade runner“ ir „Atgal į ateitį“ laiką, mūsų gyvenimą 20 metų po „Matricos“. Išmetėme viską, kas buvome, kaip skambėjome. Iš esmės išsijungėme ir įsijungėme iš naujo: pakeitėme instrumentus, balsus, žanrus. Iš 18 dainų liko 11, albumas įgavo struktūrą ir formą, ruošėmės pavasariui – ir groti, ir parodyti, pajausti ir išsišokti. Labai didžiuojamės, kad sulaukėme, praėjome ir jau greitai susitiksime koncerte!“ – sako M. Katkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas