Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 08

Nauja Jurgos Šeduikytės daina ir fotosesija įkūnija nemalonius vaikystės prisiminimus: įvertinkite

Prieš daugiau nei savaitę septintąjį albumą išleidusi Jurga Šeduikytė savo klausytojams pristato naujausią dainą „Life is a dance for one“. Atlikėja kartu su kūriniu gerbėjams dovanoja ir jaudinančią fotosesiją, kurioje įamžinti skaudūs dainininkės vaikystės išgyvenimai.
Jurga Šeduikytė su dukterėčia Agota
Jurga Šeduikytė su dukterėčia Agota / Vaido Jokubausko nuotr.

„Ši daina – albumo „Not Perfect“ dalis. „Life is a dance for one“ ir naujoji fotosesija man labai svarbūs ir reikšmingi kūriniai, kurie įkūnija nemalonius vaikystės prisiminimus. Dėl užplūstančių praeities nuotrupų vis dar nuvertinu save, nesuvaldau kylančių jausmų, klaidžioju tarp daugybės pasirinkimų“, – pasakojo Jurga.

Su gegužės 12 d. muzikiniame klube „Tamsta“ pirmą kartą viešai albumą „Not Perfect“ pristatysiančia Jurga fotosesijoje dalyvavo ir jos dukterėčia Agota.

„Dabar, kai esu mama, atsimenu, kokios brangios būdavo tos akimirkos, kai artimiausi žmonės skirdavo laiko ir atkreipdavo į mane dėmesį. Matau, koks nelaimingas būna sūnaus Ado žvilgsnis, kada pertraukiu jį, neleisdama papasakoti jam apie svarbius dienos įvykius. Būtent dėl to fotosesijoje ir atsirado Agota. Ji – tas silpnas vaikas, kuris neranda palaikančios rankos. Tą pažeidžiamą būtybę savyje nešiojamės kiekvienas“, – sakė dainininkė.

Atlikėjos dukterėčia įsiamžino ne tik Vaido Jokubausko kurtoje fotosesijoje, bet ir LRT televizijoje filmuotame albumo pristatyme. Koncerto vaizdo įrašą žiūrovai išvys dar gegužės mėnesį.

Visas naujojo albumo dainas Jurga vadina asmeninio netobulumo atspindžiais.

„Tobulumo siekis aplink yra begalinis. Deja, pamirštame, jog tobulumas tetrunka sekundę ir dingsta, o mums, netobuliems, reikia mokytis gyventi aplink tą sekundę. Dėl to labai svarbi parama, palaikymas ir pagalba vienas kitam“, – kalbėjo Jurga.

VIDEO: Jurga - Life Is A Dance For One

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas