Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Naują kūrinį pristatanti Eglė Jakštytė-Eley prakalbo apie santykius: „Šiuo metu netrūksta aistros“

Išskirtinio vokalo atlikėja, dar neseniai „Eurovizijos“ atrankoje nustebinusi ypatingai drąsiu ir seksualiu sceniniu įvaizdžiu, prieš pat vasarą pristato karščiu ir latino skambesiu alsuojantį naują kūrinį „Negana“. Tai – ne pirmasis atlikėjos darbas šiame muzikos stiliuje, tačiau ši išsiskiria dar ryškesniu ir aistringesniu latino muzikos ritmu. Po sceniniu ELEY slapyvardžiu koncertuojanti Eglė Jakštytė įsitikinusi – be šio skambesio negali apsieiti nei viena vasara.
Eglė Jakštytė-ELEY
Eglė Jakštytė-ELEY / Redos Mickevičiūtės nuotr.

„Nauja daina galbūt yra tikrasis mano skambesys. Latino muzika ir stilius tikrai gerai žinomas Lietuvos klausytojams, kaip ir mano nuo senų laikų geriausi šokių vakarėliai nepraėjo be ritmingos regetono žanro muzikos. Jau esu išleidusi porą savo kūrinių tokiame stiliuje ir jaučiuosi, kad jis geriausiai atspindi mane ir mano pačios temperamentą.

Pati dabar esu tame karščio ir aistros ritme ne tik gyvenime, bet ir muzikos kūrime. Visada jaučiau meilę latino muzikai – viskas kas susiję su egzotika man yra labai artima, todėl džiaugiuosi, kad į vasarą ateinu su tokiais ritmais.“, – sako kartu su „MOMENTO“ prodiuseriais savo muzikinį kelią kurianti ELEY.

Dariaus Kučio nuotr./Eglė Jakštytė-Eley
Dariaus Kučio nuotr./Eglė Jakštytė-Eley

Naujasis kūrinys – alsuoja aistra, o ELEY išduoda, kad ja paskutiniu metu alsavo ir jos pačios gyvenimas. Tiesa, pati atlikėja juokiasi, kad ne veltui apie širdies reikalus nekalba garsiai – pradėti santykiai paskutiniu metu greitai parodo, jog savo laiko gaišti net neverta.

„Vyrai man jau tampa tabu tema. Kur tas mano išrinktasis? Jau kuris laikas nesidalinu viešai apie savo asmeninį gyvenimą ir santykius, bet tikriausiai dėl to, kad apie tai net neverta kalbėti. Būna, jog atsiranda žmogus, kuriam skiri savo laiką, bet viskas galiausiai pasibaigia. Ar man dėl to liūdna? Tikrai ne, juk mano gyvenimas ir toliau verda.

Džiaugiuosi nauja daina, kuri labai atspindi šį mano etapą, artėja vasara, o mano gyvenime tikrai netrūksta aistros. Aš pati jau išmokau gyventi taip, kad kiekviena diena nenustotų džiuginti. Santykiuose juk niekada nebūna vieno kalto, o gal kartais būname tiesiog per daug išrankūs“, – atvirai pasakoja Eglė Jakštytė.

Gedimino Strazdausko nuotr./Eglė Jakštytė-Eley
Gedimino Strazdausko nuotr./Eglė Jakštytė-Eley

Ir nors savo vasarą atlikėja žada skirti kūrybai ir naujų dainų pristatymui bei jau suplanuotiems koncertams su gyvo garso grupe, pripažįsta, kad nuo širdies reikalų siena atsitverti nežada, palieka daug vietos improvizacijai ir neabejoja, jog ši vasara bus karšta visomis prasmėmis.

„Noriu toliau kurti kūrinius tame pačiame stiliuje kad galėčiau pristatyti ne vieną muzikinę naujieną. Vakarėlių ir didelių nuotykių šį kartą nesu suplanavusi iš karto, noriu viską palikti spontaniškumui. Tikrai nesakau „ne“ naujoms pažintims, o gal net ir vienam kitam pasimatymui - užsidaryti nežadu ir palieku atvirą širdį naujiems įkvėpimams kūrybai ir gyvenimui“, – šypsosi Eglė Jakštytė-ELEY.

VIDEO: ELEY - Negana

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius