Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 04 04

Naują singlą pristatanti atlikėja Milda: „Tyloje dažnai slypi daugiau jėgos, nei garsiausiame rėkime“

Muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ finalininkė Milda Stasaitytė, scenoje prisistatanti tiesiog MILDOS vardu, šiandien pristato dainą „Nutilt“. Tai – debiutinis dainininkės kūrinys lietuvių kalba.
Milda Stasaitytė
Milda Stasaitytė / Eugenijaus Barzdžiaus nuotr.

„Šią dainą parašiau pasibaigus mano kelionei muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“. Po intensyvaus laikotarpio staiga užklupusi tyla kiek baugino, tačiau ilgainiui supratau, jog man jos labai reikia – atsigauti, grįžti į save, iš sukauptos patirties pasiimti tai, kas man išties svarbu“, – teigia MILDA. „Visgi, tyloje dažnai slypi daugiau jėgos nei galingiausiuose žodžiuose ar garsiausiam rėkime“, – priduria ji.

Specialiai šiai dainai, MILDA, kartu Ieva Jūraite, surežisavo ir nufilmavo vaizdo klipą, kurio pagrindine veikėja tapo šokėja Pamela Gaižutytė, nusifilmavusi ir praėjusiais metais išleistame dainininkės kūrinio „Flag“ vaizdo klipe.

Įvertinkite naują atlikėjos kūrinį:

VIDEO: MILDA - Nutilt

„Kadangi kartu su Ieva pasirinkome kurti minimalistinį vaizdo klipą, kuriame akcentuotume detales – emocijas, mimikas, rankų gestus, man buvo labai svarbu, jog jo centre figūruotų stipri, išraiškinga, įkvepianti asmenybė, kokia tikrai yra Pamela“, – pasakoja MILDA.

Nors dainininkė atskleidžia sukūrusi ne vieną tekstą lietuvių kalba, visgi šiandien pristatomas kūrinys – pirmoji jos daina parašyta lietuviškai.

„Už tai irgi dėkoju „Lietuvos balsui“, – šypsosi atlikėja. „Dalyvaudama jame, pirmą kartą susidūriau su reikalavimu, o vėliau ir natūraliai išsivysčiusiu noru dainuoti ir kurti lietuviškai“, – teigia MILDA.

Dainininkė priduria, jog dainos „Nutilt“ žodžiai tarsi rašėsi patys – jų nereikėjo ilgai ieškoti, dėlioti, spręsti. „Ir dėl to kalta, matyt, ne tik nuoširdi būsena, bet ir kalba, kuri, vis tik yra artimiausia“, – sako ji.

Ši daina – trečiasis MILDOS pristatomas solinis kūrinys. Praėjusiais metais dainininkė sėkmingai pristatė singlus „Flag“ ir „Neptune“, kurie, tikimąsi, jog jau šių metų rudenį nuguls debiutiniame MILDOS albume.

Naujausią MILDOS singlą „Nutilt“ bei jam sukurtą vaizdo klipą daininkės klausytojai nuo šiandien gali iišgirsti ir pamatyti socialiniame tinkle „Youtube“, o nuo rytojaus daina skambės ir visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas