Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 05 09

Olegas Vynnykas su nauja koncertine programa ruošia ypatingą šou Vilniuje

Populiariausias Ukrainos dainininkas, dainų autorius ir kompozitorius Olegas Vynnykas gegužės 11 d. koncertinį turą po Europą pradės koncertu Vilniuje, „Siemens“ arenos COZY erdvėje.
Olegas Vynnykas
Olegas Vynnykas / Organizatorių nuotr.

Per keletą solinės karjeros metų Olegas Vynnykas tapo labai žinomas, o tokio staigaus šuolio šou biznis seniai nėra matęs: surengta net apie du šimtus koncertų per metus, išleista šeši autoriniai albumai, o stadionai nesutalpina visų norinčių jį pamatyti ir išgirsti.

Atlikėjas, kurį šiandien teisėtai vadina Nr.1 Ukrainoje, pasiekė naują rekordą – jis tapo pirmuoju Ukrainos atlikėju, surinkusiu du anšlaginius koncertus Kijevo sporto rūmuose. Šių metų M1 MUSIC AWARDS 2018 apdovanojimuose jis išrinktas geriausiu metų dainininku.

Organizatorių nuotr. /Olegas Vynnykas
Organizatorių nuotr. /Olegas Vynnykas

Dainininkas, dainų autorius ir kompozitorius gerai žinomas Europoje: Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje kaip talentingas pagrindinių rolių atlikėjas daugelyje populiarių miuziklų, koncertuojantis su specialiu pseudonimu OLEGG.

Dirbdamas su žymiu pedagogu iš Amerikos Džonu Lemanu, artistas atskleidė savo talentą ir gavo pagrindines roles miuzikluose „Bučiuok mane KET“, „Elizabet“ bei kituose.

VIDEO: Олег Винник — Вовчиця (Волчица) - [official HD video]

Šiandien bilietus į dainininko koncertą išperka labai greitai, o klipai surenka dešimtis milijonų peržiūrų „Youtube“ kanale.

Dviejų valandų trukmės gyvo garso koncerte Vilniuje atlikėjas pristatys naujausią savo programą „Ty v kurse“. Bilietus į Olego Vynnyko koncertą galite įsigyti visose „TIKETA“ platinimo vietose ir internetu: www.tiketa.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas