Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo, kas apšildys grupės „30 Seconds to Mars“ koncertą Kaune

Šį penktadienį, Kauno „Žalgirio“ arena taps tikra roko muzikos meka, nes čia koncertuos pasaulinio garso grupė „30 Seconds to Mars“. Garsėjantys energingais pasirodymais ir užburiančia atmosfera, Jared Leto ir jo komanda žada nepamirštamą vakarą visiems gerbėjams.
 „30 Seconds To Mars“
„30 Seconds To Mars“ / Organizatorių nuotr.

Tai ne pirmas kartas, kai „30 Seconds to Mars“ aplanko Lietuvą, tačiau kiekvieną sykį jų koncertai pritraukia tūkstančius gerbėjų. Šįkart žiūrovai galės išgirsti tiek gerai žinomas dainas, kaip „Kings and Queens“, „This Is War“, „The Kill“, tiek naujausius kūrinius iš naujausio albumo.

Šiandien oficialiai paskelbta, kad grupės koncertą Kaune pradės Oliver Malcolm – talentingas britų kilmės muzikos prodiuseris ir dainininkas, sparčiai išpopuliarėjęs dėl savo unikalaus, įdomių žanrų mišinį atspindinčio skambesio.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„30 Seconds to Mars“ vokalistas Jaredas Leto
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„30 Seconds to Mars“ vokalistas Jaredas Leto

Karjerą pradėjęs kaip prodiuseris, dirbęs su kitais atlikėjais, Malcolm galiausiai pradėjo kurti savo muziką. 2020 m. jis debiutavo su singlu „Switched Up“, kuris sulaukė didelio dėmesio ir puikių įvertinimų dėl originalumo bei nuoširdumo. Oliverio kūryba yra labai asmeniška ir atvirai atspindi jo gyvenimo patirtį. Jo muzika kupina emocijų ir autentiškumo, o jo garsinis eksperimentavimas nepalieka abejingų. Nepaisant dar palyginti trumpos karjeros, Oliver Malcolm jau dabar yra laikomas viena iš įdomiausių ir perspektyviausių naujosios kartos muzikos asmenybių.

VIDEO: Oliver Malcolm - What Am I To Do? (Official Music Video)

Vienintelį „30 Seconds To Mars“ koncertą, kuris šių metų spalio 4-ąją dieną vyks „Žalgirio“ arenoje Kaune, pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Pirmosiose grupės gastrolėse po daugiau nei penkerių metų pertraukos rokeriai atliks dainas iš pernai išleisto studijinio albumo „It's The End Of The World But It's A Beautiful Day“ ir didžiausius savo hitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas