Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Paauglių grupė „NeTobulos“ pristato naują dainą „Grožiu spinduliuok“: padės išeiti iš komforto zonos

Merginų grupė „NeTobulos“ grįžta su daina „Grožiu spinduliuok“ – joje dalijasi savo mintimis apie grožį, svajones ir vidinę laisvę Praėjusį rudenį į muzikos pasaulį įsiveržusios paauglės Augustė, Gabrielė ir Vesta grįžta su nauja daina, kuri privers ne tik linguoti į taktą, bet ir susimąstyti apie jaunatvišką užsispyrimą bei vidinę laisvę.
Grupė „NeTobulos“
Grupė „NeTobulos“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Muzika Premjera

Skatina prisiminti, kad tikrasis grožis slypi viduje

„Grožiu spinduliuok“ – tai ne tik žaisminga melodija ir užkrečiantys žodžiai, bet ir gilesnė mintis, paslėpta po grožio metafora. Kaip sako pati grupės narė Augustė: „Man ši daina primena, kad tikrasis grožis slypi viduje. Tai laisvės pojūtis, kai nebijai svajoti, siekti savo tikslų ir tikėti savimi.“

Gabrielė priduria: „Dainoje skambančios frazės yra apie modelių pasaulį, tačiau tai galima pritaikyti kiekvienai veiklai. Grožis nėra tik išvaizda. Tai pasitikėjimas savimi, pozityvumas ir gebėjimas skleisti šviesą aplinkiniams.“

Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“
Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“
Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“
Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“

Turi daugybę planų

Nors visas tris merginas sieja aistra grožio pasauliui ir jos lanko „MPodiumas“ modelių mokyklą, jų veikla tuo neapsiriboja. Augustė aktyviai užsiima muzika, Gabrielė pasinėrusi į šokio pasaulį, o Vesta laisvalaikiu kuria rankdarbius. Visos merginos turi gausybę planų ir tikslų, kurių atkakliai siekia – būtent apie tai ir yra naujoji daina: nuoširdžią kovą už gyvenimo pergales. Pasak merginų, joms, kaip ir visiems, kartais pasitaiko nesėkmių, bet juk kiekvienas iššūkis yra galimybė mokytis ir augti.

„NeTobulos“ – „Grožiu spinduliuok“:

VIDEO: NeTobulos - Grožiu spinduliuok 2024

„Svarbiausia – nebijoti svajoti ir tikėti savimi. Kiekviena iš mūsų turi savo unikalią išvaizdą ir talentus. Tereikia juos atrasti ir puoselėti“, – teigia Vesta.

Nebijo žengti iš savo komforto zonos

Merginų vadovė, pop grupės „Vyšnios“ atlikėja Aistė Volk, stebėdama jaunatvišką „Netobulų“ trijulės energiją scenoje, negali nuslėpti žavesio.

„Savo veržlumo ir drąsos dėka Augustė, Gabrielė ir Vesta atsidūrė scenoje, – su šypsena kalba vadovė. – Jų nebijojimas rizikuoti, bandyti naujus dalykus ir siekti savo tikslų – tai mane pačią įkvepia ir motyvuoja. Būtent tai ir yra merginų sėkmės paslaptis.“

Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“
Asmeninio archyvo nuotr./Grupė „NeTobulos“

Aistė pabrėžia, kad „Netobulos“ nebijo žengti iš savo komforto zonos ir eksperimentuoti. Jos nebijo suklysti ar būti kritikuojamos, nes žino, kad tik išbandydamos naujas idėjas ir ribas gali atrasti tikrąjį savo potencialą.

Mokslo metų pabaigos proga „Netobulos“ linki visiems vaikams ir paaugliams nuostabios ir nepamirštamos vasaros, kupinos smagių nuotykių, džiaugsmo ir įgyvendintų svajonių! Tegul kiekviena diena atneša naujų atradimų ir pripildo jūsų širdis meile ir pasitikėjimu savimi! Svarbu būti savimi, netinginiauti, tikėti savimi, skleisti pozityvią energiją ir nepasiduoti sunkumų akivaizdoje. Pasiklausykite „Grožiu spinduliuok“ ir atraskite tikrąjį grožį savyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius