Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 30

Pasikeitė Nelly koncerto Vilniuje data: atlikėjas koncertuos gegužę

2014 m. balandžio 11 d. Teatro arenoje turėjo vykti 4 „Grammy“ apdovanojimų laureato, žymaus amerikiečių ritmenbliuzo ir hiphopo stiliaus atlikėjo Nelly koncertas, tačiau gerbėjams atlikėjo pasirodymo teks palaukti dar mėnesį. Nelly gerbėjai Vilniuje pamatys gegužės 10 dieną.
Nelly
Nelly / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Yra ir gerų, ir blogų naujienų. Blogos naujienos – mums reikės palaukti Nelly šiek tiek ilgiau. Nelly perkelia Europos turą 2014 m. gegužės mėnesiui, kad galėtų suderinti datas su turu po Australiją. O geros naujienos – Nelly Vilniuje pasirodys šeštadienį, 2014 m. gegužės 10 d., ten pat, „Teatro arenoje“. Žinoma, visi nupirkti bilietai galioja! Nelly į Lietuvą atvežančios agentūros „Next Level Agency“ atstovai atsiprašo visų gerbėjų už nepatogumus“, – rašoma socialiame tinkle „Facebook“ specialiai Nelly pasirodymui Lietuvoje sukurtoje paskyroje.

Nelly (tikras vardas Cornell Haynes) — vienas iš sėkmingiausių 21 amžiaus atlikėjų. Per 10 karjeros metų jis pardavė daugiau kaip 40 milijonų įrašų už daugiau kaip 320 milijonų dolerių, net septyni jo garso takeliai pasiekė pirmąsiąs pasaulinių čartų eilutes. Todėl Nelly tapo antru sėkmingiausiu ritmenbliuzo ir hiphopo atlikėju per visą istoriją.

VIDEO: Nelly „Hey Porsche“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas