Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 30

Paskelbta, kas Vilniuje apšildys elektronikos žvaigždę Com Truise

Niujorkietis Com Truise Vilniaus menų fabrike „Loftas“ rugsėjo 5 d. surengs kietą vakarėlį. Šiandien skelbiama, kas jį apšildys.
Com Truise
Com Truise / Organizatorių nuotr.

Aktorius Tomas Cruise'as gal jo ir nemėgsta (dėl iškraipyto paties vardo). Tačiau pasaulyje gyvena daug, labai daug žmonių, kuriems patinka Sethas Haley‘us, anksčiau besivadinęs Sarin Sunday, SYSTM ar Airliner, o dabar elektronikos vandenyse gerai žinomas Com Truise vardu.

VIDEO: Com Truise - Propagation

Jis pats yra savo atspirties taškas. Jis – savo muzikos vedlys ir savo klausytojų užkalbėtojas. Elektroninė meditacija, įtraukianti kelionė į kažkur – lyg į vakar, lyg į rytoj – tampa hipnozės seansu, kuris galėtų būti be pabaigos.

Com Truise nėra aikštingas ar priekabus. Organizatorių nereikalauja nieko, ko gamtoje nėra išrasta. Jo poilsio kambaryje nereikės patiekti nei prabangaus šampano, nei kitų alkoholinių gėrimų: Com Truise bando pagyventi sveikai, todėl linkęs vartoti daugiau žalumynų.

Organizatorių nuotr./Com Truise
Organizatorių nuotr./Com Truise

Sveiko gyvenimo dalis – juokas. Todėl Com Truise nuolat šypsosi. Žmonėms gera ir su jo muzika, ir su pačiu kūrėju.

VIDEO: Com Truise - "Brokendate"

Amžinieji turai ir darbas petis į petį su šauniausiais pasaulio „elektronikais“ turi bonusų: nuolat esi klubuose, festivaliuose, kelionėse, kitaip sakant – įkvėpimo lauke. Taip tiktų apibūdinti elektroninės muzikos prodiuserį ir vadybininką Ianą Thompsoną-Roundhouse, kuris dirbo su „Maribou State“, Daphni, „Junior Boys“, George Fitzgerald.

Su Com Truise jis taip pat aplėkė nemažai pasaulio, o dabar kartu atvyksta į Lietuvą. Roundhouse apšildys kolegą savo dinamišku techno ir visais tais ritmais, kurie kitų metų pradžioje suskambės jo naujame albume.

Ryčio Šeškaičio nuotr. /„Tylios naktys“
Ryčio Šeškaičio nuotr. /„Tylios naktys“

Come Truise taip pat apšildys lietuviai „Tylios naktys“. Tai – ZIP FM radijo laida, jau tris metus sekmadienio vakarais pristatanti perspektyviausią elektroninę muziką, nuo to, kas gerai atpažįstama iki visiškai naujo skambesio. Laidos vedliai – Gytis ir Ignas leidžia žanrų spalvoms persipinti tarpusavyje. Didžėjų duetas tai miksuoja ir savo pasirodymuose.

Eteryje įvykstančios gyvos pažintys su atlikėjais yra neatsiejama dalis veiklos, kuri leidžia siekti laidos tikslo: supažindinti ir pristatyti. „Todėl Com Truise atvykimas į Lietuvą mums yra svarbus, nes esame dideli fanai, gaunantys galimybę pirmą kartą susipažinti su jo kūryba gyvai. Tikimės, kad apšildymas leis susipažinti ir su pačiu Com Truise“, – sako didžėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas