Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 31

Paskutinėje „Muzikos salė | ekrane“ laidoje svečiavosi atlikėjas Free Finga

Muzikinės pokalbių laidos „Muzikos salė | ekrane“ antrą sezoną uždarė atlikėjas Tomas Narkevičius-Free Finga.

Pasisėdėjime Loranas Vaitkus jį kalbino apie sunkumus įrašinėjant antrą albumą „Dėmesio“, šio darbo koncepciją, vientisumą ir atsisukimą į save, įrašo sėkmę pasiklausymo platformose. Free Finga pasakojo apie bendrą darbą su grupe „Bavarija“, nardymą po 2000-ųjų lietuvišką pop muziką, albumo pristatymo koncertus bei dalyvavimą projekte „Maestro“. Atlikėjas atskleidė savo ateities planus ir užsiminė apie būsimą albumą.

Antroje laidos dalyje Free Finga atliko ištrauką iš savo kūrinio „Klubas“. Mėgstamų dainų rubrikoje žiūrovai išgirdo kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėjas ir kaip ją išmano. Kiekvienos laidos metu vedėjas atlikėjams užduodavo tris klausimus apie lietuvišką muziką į kuriuos reikėjo atsakyti kuo greičiau ir teisingiau. Per visą laidos sezoną išsiaiškinome geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią. Nugalėtojui apdovanojimas bus įteiktas „Muzikos salės“ reginio metu, „Vilniaus knygų mugėje“.

Muzikos eksperto rubrikoje – devyniasdešimtųjų žinovas Mantas Pelakauskas aptarė svarbiausias lietuviškas Kalėdines dainas bei laidos vedėjui netikėtai surengė šių dainų viktoriną.

Per du sezonus „Muzikos salė | ekrane“ laidoje apsilankė 60 skirtingų muzikinių projektų: „8 Kambarys“, „Abudu“, Andrius Mamontovas, Gabrielė Vilkickytė, Justinas Jarutis, „Kabloonak“, „Monique“, Vidas Bareikis, Monika Liu, „Golden Parazyth“ ir kiti.

„Muzikos salė | ekrane“ laidų ieškokite 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas