Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Gebrasy gimtadienį – dovana gerbėjams: naujame kūrinyje – kantrybės ribos ir pagrobimo scenos

Spalio 16d. gimtadienį švenčiantis pop muzikos atlikėjas Audrius Petrauskas-Gebrasy pristato naują intriguojančią dainą „Prisiminimai Sugrįš“.
Gebrasy
Gebrasy / Asmeninio albumo nuotr.

„Kartu su kolega, prodiuseriu Titu Astafejevu, netikėtai sugalvojome, kad kodėl gi nepradėjus antrojo albumo leidybos mano gimtadienio dieną? Iš vienos pusės, gimtadienio proga pasidovanojau sau darbo dieną, bet iš kitos – labai simboliška pirmąsias mūsų naujos kūrybos detales atskleisti būtent šiandien“, – pasakoja Gebrasy.

Pasak atlikėjo, daina „Prisiminimai Sugrįš“ yra kelianti sentimentus, tačiau atidžiausi klausytojai čia ras ir kitą, kur kas svarbesnę žinutę apie savivertės svarbą.

„Aš nesu labai konfliktiška asmenybė, dėl to anksčiau neretai leisdavau kitiems žmonėms lipti man ant galvos. Ši daina – akistata su savimi ir kitais. Joje įamžinta akimirka, kai mano kantrybės taurė tapo perpildyta ir tiems, kurie testavo mano ribas, visais maloniausiais ir nemaloniausiais būdais buvo pasakyta – eikit velniop. Tuo pačiu ši daina savyje turi nemažai ironijos ir kalba apie tai, kiek kartais gali užtrukti sprendimas skirtis“, – atskleidžia dainos autorius.

Asmeninio albumo nuotr./Gebrasy
Asmeninio albumo nuotr./Gebrasy

Dainoje esantį ironijos bei žaismingumo elementą norėta perteikti ir vizualiai, tam pasitelkta pagrobimo scena.

„Labai ilgai narpliojau idėjas, koks vizualinis sprendimas geriausiai atspindėtų šią dainą, norėjau lengvos siužetinės linijos, bet ir kažko linksmesnio, kiek hiperbolizuoto. Taip po truputį gimė scenarijus, kuriame esu pagrobiamas, dėl to, kad norėjau išsiskirti. Toks sprendimas leido geriausiai perteikti dainos tekstą ir nuotaiką, kurios apimtas parašiau šią dainą, nes kartais jaučiuosi tapęs tam tikrų situacijų įkaitu.

Nuoširdžios padėkos už idėjos įgyvendinimą keliauja operatoriui Juliui Kšivickiui, operatoriaus asistentei Evelinai Beivydaitei bei truputį mane pakankinusiai klipo aktorei Gabijai Audejevaitei. Jų dėka naujoji daina turi įtraukiančią paralelinę istoriją, nes originalios dainos sukūrimo aplinkybės prisipažįstu – ne tokios pašėlusios“, – atvirauja Gebrasy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito