Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 28

Po SEL koncerto Kaune Egidijus Dragūnas kviečia pašėlti į naktinį klubą

„Gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje - neabejotinai didžiausias visų laikų pasirodymas Lietuvoje. Savo mastu, biudžetu ir techniniais sprendimais neprilygs niekam, ką matėte anksčiau“, – drąsiai skelbiama vaizdo klipe, pristatančiame išskirtinį SEL koncertą Kaune. Tą patį vakarą šokių muzikos gerbėjų laukia ypatingas kokybiškos muzikos, įspūdingų efektų bei geros nuotaikos užtaisas - koncerto dūzgės kartu su pačiu Egidijumi Dragūnu ir G-Spot DJ‘s vyks naktiniame klube „Macao Open Air“.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Macao Open Air“ programų vadovas Modestas Telksnys, paklaustas, kuo žada nustebinti šios dūzgės jau visko mačiusius, išlaikė intrigą: „Laukia įsimintinas koncertas, todėl ir „afterpartis“ bus ne ką mažiau galingas. Galimybė pasilinksminti kartu su Egidijumi Dragūnu pasitaiko ne dažnai. Ruošiame staigmenas dailiosios lyties atstovėms bei ypatingus pasiūlymus. Siekiame, jog šios nakties Kaunas nepamirštų.“

Jau greitai ateis diena, kurios kauniečiams pamiršti nevalia –  tai gruodžio 7-oji. „Žalgirio“ arenoje laukia didžiausi LED ekranai, trys scenos, daug garso ir šviesų, o iš karto po koncerto veiksmas persikels į „Macao Open Air“ naktinį klubą. „Pataupykit jėgas, nes jų tikrai prireiks“, – siūlo organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai