Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 05

Prieš išvykdamas Vaidas dar spės pristatyti 2 naujus savo kūrinius!

Džiugi žinia Vaido Baumilos gerbėjams! Rugsėjo pradžioje išvykstantis daininkas dar spės pristatyti 2 naujus savo kūrinius. Iki pat šios dienos buvo neiaišku, ar bus spėtas surengti šis koncertas ir spėtos įrašyti 2 naujos duetu atliekamos žinomo atlikėjo dainos!
V.Baumilos atsisveikinimo koncertas
V.Baumilos atsisveikinimo koncertas

Tik šiomis dienomis iš atlikėjo vadyba besirūpinančio Viliaus Survilos buvo gautas pažadas, jog kūriniai bus sėkmingai įrašyti iki atlikėjo išvykimo! Koncerte taip pat dalyvaus daug kitų gerai žinomų Lietuvos daininkų, kurie su Vaidu atliks bendrus kūrinius. Jau dabar prie koncerto pažadėjo prisijungti Greta, Soliaris bei paslaptyje laikoma daininkė, su kuria Vaidas atliks naująjį savo kūrinį. Klubas savu ruoštu renginiu metu sumontuos specialą praplatintą sceną, kad visiems atlikėjamos užtektų vietos.

Jau kiek anksčiau spaudoje mirgėję pranešimai apie Vaido Baumilos planus išvykti studijuoti į užsienį - pasitvirtino. Pats atlikėjas oficialiai praneša, kad jau rugsėjo antroje pusėje pradeda studijas. „Išvykstu tobulinti savo profesinius įgūdžius, tikrai ne gyventi visam laikui“,- pasakojo Vaidas. Vaidas planuoja periodiškai sugrįžti į gimtą miestą, surengti koncertinius turnė, įrašyti keletą dainų ir vėl išskristi atgal studijuoti.

Taigi jei norite atsisveikinti su atlikėju ir išgirsti du naujus, dar niekur neskambėjusius kūrinius – paskutinį kartą tai padaryti galėsite rugsėjo 5-ąją dieną, šeštadienį, ir tik naktiniame klube „Helios“!!!

Pasak renginio organizatorių, paskutinis Vaido koncertas bus kartu ir dovano šią dieną vyksiančio Go-go čempionato dalyvėms merginoms. Juk niekam nepaslaptis, jog tarp Vaido gerbėjo begalės merginos!!! Renginio skrajučių ieškokite „Solisun“ soliariumuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?