Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 19

Raminta Naujanytė-Bjelle kviečia kurti karantino orkestrą ir pristato dainą „Be saiko“

Šiuo metu namuose kurianti Raminta Naujanytė-Bjelle pristato dainą „Be saiko“, kurios pagrindinė idėja – groti ir dainuoti kartu. „Nors idėja kilo dar prieš karantiną, bet dabar pats metas susiburti virtualiai. Kviečiu visus dainuojančius ir grojančius, nedainuojančius ir mėgėjiškai grojančius prisidėti prie dainos, skambėti kartu.“
Atlikėja „Bjelle“ – Raminta Naujanytė
Atlikėja „Bjelle“ – Raminta Naujanytė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Bjelle Muzika

Dainų kūrėja kviečia visus prisidėti prie šios dainos atlikimo versijos – vaizdo įrašo apačioje pateikta nuoroda, kurioje galima atsisiųsti dainos įrašą, žodžius bei akordus:

„Dainą ne veltui pavadinau „Be saiko“. Galima keisti ir pildyti šios dainos versiją daugybę kartų. Net neįsivaizduoju kas gausis paskutiniame dainos variante, bet tikiu, kad šis eksperimentas gali atnešti labai įdomų rezultatą, juo labiau, procesas labai paprastas – užtenka įrašyti save per mobilųjį telefoną ar muzikinę programą ir atsiųsti man garso failus, kuriuos sujungusi po savaitės paskelbsiu naują dainos versiją.“

Raminta Naujanytė-Bjelle/Raminta Naujanytė-Bjelle
Raminta Naujanytė-Bjelle/Raminta Naujanytė-Bjelle

„Dažnai kalbėdama viešai kartoju, jog dainuoti gali visi, groti gali visi. Stovyklose bei seminaruose išbandome paprastus būdus, kaip galima net be didesnio muzikinio pasiruošimo muzikuoti kartu. O dabar pristatau galimybę išbandyti visai netikėtą būdą atlikti dainą su nepažįstamais žmonėmis. Subursime į karantino orkestrą J“, – sako ji.

Karantino laikotarpiu Raminta laikosi visų rekomendacijų ir dirba namuose. „Nors visuomenėje jaučiasi įtampa ir chaosas, aš leidžiu laiką beveik įprastai, tik kad muzikos studiją teko perkelti iš darbo aplinkos į svetainę. Iš tiesų, dirbu netgi daugiau, nes susitaupo laiko – nebereikia lakstyti į paskaitas, susitikimus. Taip pat skiriu laiko atidėliotiems darbams. Savo mokiniams pamokas vedu pagal galimybes internetu“, – pasakoja atlikėja.

Bjelle teigia, kad šis vaizdo įrašas, tikrai ne paskutinis. „Jau seniai planavau suaktyvinti Bjelle „Youtube“ kanalą, todėl artimiausiu metu laukite daugiau vaizdo įrašų, kuriuose ne tik dainuosiu, bet ir pasakosiu apie muzikinius procesus bei instrumentus“, – žada muzikantė.

Dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: BJELLE - BE SAIKO (Karantino Orkestras)

Atlikėja linki visiems karantino laikotarpiu reaguoti į situaciją ramiai ir sąmoningai, skirti meilės sau ir artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas