Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 06

Raudondvario dvare – 10 valandų trukęs „M.A.M.A. vasara 2020“ festivalis: muzikos ritmu šėlo gausi publika

Šeštadienį Raudondvario pilies dvare įvyko 10 valandų trukmės „M.A.M.A. vasara“ festivalis, kurį vainikavo Jessica Shy bei Jono Nainio-Jovani pasirodymai. Ne tik šie, bet ir gausus būrys kitų atlikėjų surengė nepamirštamą vienos dienos šou, kuris be abejonės sulaukė garsių plojimų.
„M.A.M.A. vasara 2020“ festivalis
„M.A.M.A. vasara 2020“ festivalis / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš pat renginį organizatoriai pasirūpino ir svarbiausiomis saugumo priemonėmis – saugų atstumą tarp žiūrovų, kaukes, dezinfekuojančias priemones, kurias gavo kiekvienas koncerto dalyvis. Negana to, žiūrovai muzika mėgavosi visiškai išdezinfekuotoje ir paruoštoje aplinkoje.

Todėl „M.A.M.A. vasara“ festivalis saugiai prasidėjo pirmuoju Raudondvario pilies dvare surengtu atlikėjo Krisčio koncertu, kuris anksčiau gerbėjams nuotaiką kėlė su šmaikščia Sauliaus Prūsaičio parodija, po jo į sceną lipo matematinio roko grupė „jautì“, muzikinis projektas „Kabloonak“, alternatyvios muzikos grupė „Sinstation“, reperis Mad Money, dainininkė Paula ir grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Festivalio akimirkos – galerijoje:

Vėliau į sceną lipo siautulingasis Vidas Bareikis, Karolinos Meschino širdį užkariavęs reperis OG Version, indie-pop muzikos grupė „Sisters On Wire“, reperiai „Flying Saucer Gang“, dainininkė Evgenya Redko, Jurijus Veklenko, hiphopo duetas „8 Kambarys“, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, atlikėjas Justinas Jarutis ir šių metų festivalį uždarę Jonas Nainys-Jovani su Jessica Shy.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./8 Kambarys
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./8 Kambarys

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Abu vienos dienos festivaliai parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – prieš pat „M.A.M.A. vasara 2020“ festivalį kalbėjo organizuojančios asociacijos atstovai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karolina Meschino su mylimuoju – kiekviename žingsnyje: atvyko palaikyti ir į Raudondvarį

TAIP PAT SKAITYKITE: Vidas Bareikis sudrebino Raudondvarį: iki scenos atvyko su „Ferrari“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas