Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 06

Reta proga gyvai išgirsti unikalaus balso atlikėją Asafą Avidaną Vilniuje

„Vilniaus festivaliai“ pristato ypatingą koncertą – unikalaus balso savininkas, pasaulinio hito „Reckoning Song“ atlikėjas Asafas Avidanas pasirodys Vilniuje su savo grupe. Išskirtinis užsienio žvaigždės koncertas rengiamas rugsėjo 2 d. pačioje sostinės širdyje – Valdovų rūmų Didžiajame kieme, bene nuostabiausioje miesto atviroje erdvėje, kur šiais laikais koncertai gali vykti itin saugiai.
Asafas Avidanas
Asaf Avidan / Theresa Voppichler nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Įspūdingą europinį turą rengiantis atlikėjas sutiko įtraukti ir Lietuvos sostinę į daugiau nei dvidešimt miestų apimančią koncertų seriją šį rudenį, o pavasarį jo lauks dar virš trisdešimt kitų miestų.

Asafas Avidanas – išskirtinio balso dainininkas, muzikantas, dainų autorius, kilęs iš Izraelio, tačiau koncertuojantis ir gyvenantis ne vienoje šalyje. Karjeros pradžioje 2006–2011 m. jis koncertavo su bendraminčių grupe „Asaf Avidan & the Mojos”, vėliau atlikėjas pradėjo solinę karjerą. 2012 m. kartu su vokiečių didžėjumi Wankelmutu sukurtas remiksas pagal „Asaf Avidan & the Mojos” singlą „Reckoning Song” buvo pervadintas į „One Day” ir užkopė į popmuzikos topų viršūnes visoje Europoje, singlas buvo sertifikuotas kaip auksinis ir platininis.

VIDEO: Asaf Avidan - One Day Live @ Sziget 2015

Milijonus širdžių užkariavusio Avidano ypatingo skambesio balsas lyginamas su Jeffu Buckley, Janisu Joplinu, Amy Winehouse ir Nina Simone dainavimu. Naujausią dainų albumą „Anagnorisis“ išleidęs atlikėjas teigia, kad ketvirtojo solinio albumo pavadinimas susijęs su senovės graikų filosofo Aristotelio „Poetikoje” minimu momentu, kai suvokiama visa tiesa apie save.

Theresa Voppichler nuotr./Asaf Avidan
Theresa Voppichler nuotr./Asaf Avidan

Asafo Avidano pasirodymas – bene pirmasis ir bene vienintelis šiemet užsienio žvaigždės koncertas Lietuvoje. Todėl rugsėjo 2 d. vakarą jau vien dėl to būtina pasižymėti. O dar kuomet scenoje charizmatiškasis, magiško balso Avidanas su visa savo grupe, šis koncertas tampa „as a must“ – praleisti tiesiog negalima, jame patirti įspūdžiai išliks ilgam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas