Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 14

Robbie Williamsas ant albumo „Under The Radar Vol. 2“ viršelio įsiamžino nuogas

Jau rugpjūčio 16 d. didžiausią metų šou Vilniaus Vingio parke surengsiantis Robbie Williamsas patvirtino, kad planuoja išleisti antrąją retų dainų, demonstracinių įrašų ir iki šiol niekur nepublikuotų kūrinių albumo „Under The Radar“ dalį.
Robbie Williamsas ant albumo „Under The Radar Vol. 2“ viršelio įsiamžino nuogas
Robbie Williamsas ant albumo „Under The Radar Vol. 2“ viršelio įsiamžino nuogas / Asmeninio albumo nuotr.

Dainininkas neslepia, kad įkvėptas prieš trejus metus pasirodžiusios „Under The Radar Vol. 1“ sėkmės, dainas antrajam serijos albumui atrinko galvodamas apie visus savo gerbėjus. Skelbiama, kad „Under The Radar Vol. 2“ bus išleistas šių metų lapkritį, tačiau iš anksto užsisakyti albumą galima jau dabar.

„Buvau labai laimingas, kai išleidus „Under The Radar Vol. 1“ sulaukiau didelio gerbėjų palaikymo, todėl džiaugiuosi pranešdamas, kad netrukus pasirodys antra albumo dalis, – sako Robbie Williamsas. – Labai didžiuojuosi savo dainomis ir negaliu sulaukti, kada galėsiu jomis pasidalinti su jumis“.

Robbie Williamso albumo „Under The Radar Vol. 2“ viršelis
Robbie Williamso albumo „Under The Radar Vol. 2“ viršelis

Muzikanto įrašų kompanija pasirūpino, kad naująjį albumą gerbėjai galėtų įsigyti pasirinkdami iš keturių įmanomų variantų. Didžiausi gerbėjai gali gauti asmeninę albumo versiją, su savo vardu viršelyje, kurį savo ranka užrašys pats Robbie Williamsas. Be to, iš anksto užsisakę albumą „Under The Radar Vol. 2“, jau rugpjūčio 1 d. gaus iki šiol niekur neišleistą Robbie Williamso dainą.

Bilietus į Robbie Wiliamso koncertą Vilniuje, kurį pradės garsus britų duetas „Erasure“, galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu.

VIDEO: Robbie Williams | Under The Radar Volume 2 - Pre-Order Now

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne