Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Rokas Yan Kaune surengs didžiausią konceptualų šou: „Nieko panašaus dar nerodėme“

Vis garsiau muzikos padangę drebinantis, vienas klausomiausių šalies dainininkų ir muzikos kūrėjų Rokas Yan skelbia kol kas ambicingiausią karjeros žingsnį – didžiausią muzikinį šou „Rojus“.
Rokas Yan
Rokas Yan / Evelinos Deveikaitės nuotr.

Pasak atlikėjo, surengti konceptualų koncertą buvo viso gyvenimo svajonė, kuriai įgyvendinti reikėjo laiko ir didesnė erdvės. Lapkričio 22 dieną, atsinaujinusioje Kauno sporto halėje įvyksiančiame šou dainininkas ruošiasi su talentingų muzikantų, šokėjų bei scenografų komanda ir žada sukurti įsimintiną vakarą.

Prieš du metus garsiau suskambėjęs ir ryškesnį muzikinės karjeros etapą pradėjęs atlikėjas Rokas Yan, šiandien yra vienas klausomiausių muzikos kūrėjų šalyje. Jo pirmosios dainos, tokios kaip „Vakar vakare“, „Surask mane“ ar su Jessica Shy įrašyti „Stadionai“ tapo super hitais.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Rokas Yan
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Rokas Yan

Šiuo metu atlikėjas džiaugiasi dideliu klausytojų ratu, sėkmės sulaukusiu pirmuoju albumu „Melodramos“, svarbiausių šalies muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ nominacijoms bei radijo stoties „Lietus“ apdovanojimu „Metų atlikėjo“ nominacijoje.

Neseniai atlikėjo pristatyti kūriniai „Ar būsi su manim?“, kartu su Evgenya Redko įrašytos „Melodramos“ ar su Monika Liu bei Vaidu Baumila „Gegužis“ užkariavo ne tik muzikos pasiklausymo platformų, bet ir šalies radijo stočių grojaraščių viršūnes.

VIDEO: Rokas Yan & Evgenya Redko - Melodramos

Kuklus dainininkas džiaugiasi galimybe įgyvendinti savo svajones ir realizuoti kūrybą, todėl kiekvienas pasirodymas – smulkmeniškai apgalvotas ir klausytojams sukuriantis unikalią patirtį

Pasak Roko Yan, didesnėje erdvėje surengti koncertą buvo didelė svajonė, kurios siekė daug dirbdamas ir niekada neskaičiuodamas laiko tam, ką labiausiai myli – kūrybai.

R.Verseckaitės nuotr./Monika Liu, Rokas Yan ir Vaidas Baumila pristato dainą „Gegužis“
R.Verseckaitės nuotr./Monika Liu, Rokas Yan ir Vaidas Baumila pristato dainą „Gegužis“

Lapkričio 22 dieną Kauno sporto halėję įvyksiantis koncertas „Rojus“ – tai didelės profesionalų komandos darbas, kuriame susijungs muzika, choreografija, scenografija ir šou elementai. Pasak atlikėjo, tai tarsi tęsinys pavasarį sostinės Šv. Kotrynos bažnyčioje surengto pasirodymo, pavadinimu „Pasaulio pabaiga“.

„Išnarpliojus pasaulio pabaigos temas – atėjo laikas istorijos tęsiniui. Mintimis apie šį koncertą gyvenu jau keletą mėnesių ir gyvensiu iki pat lipant į sceną, lapkričio 22 dieną.

Tai bus konceptualus, simbolika apipintas pasirodymas. Didesnė erdvė koncertui – kad įgyvendintume idėjas, kurioms mažesnėse nebuvo galimybių. Nieko panašaus dar nerodėme, su komanda dedame daugybę pastangų ir meilės, kad pranoktume viską, ką esame sukūrę anksčiau.

Justino Auškelio nuotr./Roko Yan koncertas „Pasaulio pabaiga“
Justino Auškelio nuotr./Roko Yan koncertas „Pasaulio pabaiga“

Naktimis galvoje dėliojasi dainų sąrašo variantai, visos jūsų mylimiausios dainos nuskambės galingiau nei bet kada. O mano širdis labiausiai džiaugiasi, kad bus ir naujos muzikos, iš naujo kūrybinio etapo. Nekantrauju pagaliau atlikti gyvai ir pasidalinti kuo kvėpuoju paskutinius metus“, – pasakoja Rokas Yan.

VIDEO: Rokas Yan - Ar Būsi Su Manim?

Į lapkričio 22 dieną įvyksiantį dainininko Roko Yan koncertą Kauno sporto halėje platina Bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius