Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 24

Roko grupė „Pekla“ sukūrė dainą apie karantino nesilaikančius žmones: „Skleidžiasi idiotizmo pumpurai“

Šiomis dienomis sparčiai senkant sveiko proto ištekliams, daugėja jo stokojančių ir nebijančių to parodyti. Anot sunkiojo rokenrolo grupės „Pekla“, vienas iš galingiausių ginklų prieš tokius zombius – muzika, skelbiama pranešime spaudai.
„Pekla“
„Pekla“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Pekla“ savo ankstesniu klipu jau įrodė, kad net ir būnant namuose galima labai paprastais metodais nesuzombėti. Matant protestus gatvėse ir nepaliaujamą dezinformacijos pilstymą internete, peršasi išvada, kad dauguma šios pamokos taip ir neišmoko.

Tokiems žmonėms „Pekla“ teškia atsaką – naują dainą GODDAMN SUICIDE ZOMBIES (ang. „Prakeikti Savižudžiai Zombiai“) iš savo būsimojo albumo, kurią lydi vaizdo klipas, iliustruojantis dainos žodžius.

VIDEO: PEKLA - Goddamn Suicide Zombies (2020, official lyric video)

Sunkiojo rokenrolo atlikėjai pasakoja, kad iš pradžių daina buvo įkvėpta technologijų, arba tiksliau žmonių, kurie panirę į jas, pamiršta saugoti save.

„Bet kuo giliau į karantiną, tuo daugiau medžių pradėjo skleisti savo idiotizmo pumpurus, – žodžio į vatą nevynioja muzikantai. – Ir užuot saugoję save ir kitus, pradėjo maltis gatvėse ir, dar blogiau, raginti kitus daryti tą patį. Taip pasikeitus socialiniam kontekstui, pasikeitė ir dainos prasmė.“

VIDEO: PEKLA - Boogie with Satan (Official Quarantine Video)

„Pekla“ savo gretose turi mediką, tad jiems situacijos rimtumas yra puikiai suvokiamas ir kiekvienas toks savanaudiškas atsisakymas gerbti vieniems kitus ypač pykdo muzikantus, rašoma pranešime.

„Galų gale, jeigu norit būt zombiais – būkit, bet bent jau nebūkit savižudžiais“, – ragina „Pekla“ ir siūlo ne šlaistytis gatvėse ar vėl duris atveriančiuose prekybos centruose, o garsiai namuose klausyti naujojo grupės kūrinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas