Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 02

Samanta Tina pristato dainą lietuvių kalba „Aš – Telefonas“: klipą filmavo iliuzijų muziejuje

Puikiai lietuviams žinoma atlikėja iš Latvijos Samanta Tina pristato naują dainą ir jos video klipą – „Aš – telefonas“.
Samanta Tina
Samanta Tina / Asmeninio albumo nuotr.

„Daina „Aš – telefonas“ – atspindi šių dienų realybę, kai mobilieji telefonai ir virtualus ryšys mus visiškai užvaldo. Mobiliųjų telefonų pagalba mes bendraujame su mums brangiais, mylimais žmonėmis, draugais, išliejame pyktį, išreiškiame jausmus, netgi teikiame pasiūlymus tekėti ar nutraukiame draugystę. Mes vis dažniau ir dažniau savo emocijas išreiškiame per virtualų pasaulį ir tuo pačiu nebesugebame viso to parodyti realiai – juk per telefoną tai padaryti yra gerokai paprasčiau – čia tarytume slepiamės, gėdijamės. Kartu su mobiliuoju telefonu mes keliamės, pusryčiaujame, pietaujame, vakarieniaujame, einame miegoti ar trumpai tariant – be jo tiesiog neįsivaizduojame nė vienos dienos..., – mintimis apie dainą dalijosi dainos atlikėja Samanta Tina.

Per muziką, meną atlikėja kiekvienam dainos klausytojui užduoda ironišką klausimą: „Kas atsitiktų, jei vieną dieną jūs taptumėt jūsų mylimo žmogaus telefonu?“

Lietuviškos dainos teksto autorius – kartu su Samanta Tina bendrą dainą „Story about us“ atlikęs dainininkas ir dainų kūrėjas Edgaras Lubys.

Naujosios dainos videklipas nufilmuotas iliuzijų muziejuje „Cosmos“ bei Rygoje esančioje fotostudijoje „Studio Imagine“. Dainos autorius – iš Latvijos, Liepojos miesto kilęs Marco Giacomo – dirbantis vienoje garsiausių prodiuserių agentūrų Rusijoje „Black Star“. M.Giacomo atstovauja latvių atlikėjams Danai Sokolovai ir reperiui Scroodgee, o ypač išgarsėjo po to, kai latvių grupei Musiqq sukurė dainą rusų kalba „Šalis be pavadinimo“.

Jūsų dėmesiui – Samantos Tinos naujosios dainos „Aš – Telefonas“ video klipas:

VIDEO: Samanta Tina AŠ TELEFONAS (OFFICIAL LT VIDEO)2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas