Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 01

SEL koncertas Vilniuje: muzikos, šviesų ir pirotechnikos šou ant kojų sukėlė tūkstantinę minią

Paskutinę vasaros dieną Vilniuje įvyko tai, kam Egidijus Dragūnas su savo milžiniška komanda ruošėsi visus metus. 14 tūkstančių gerbėjų, tarp kurių buvo ir gausybė žinomų šalies žmonių, linksminosi grandioziniame SEL šou.
SEL koncerto Vilniuje akimirka
SEL koncerto Vilniuje akimirka / Indrės Pix/PROKADRAS nuotr.

Didžiausia kada nors grupės koncertuose stovėjusi scena, unikalios vaizdo projekcijos, puikus garsas ir E.Dragūno charizma – tai sudėtinės dalys, kurios kaskart garantuoja geriausią šou SEL koncertuose.

„Esu laimingas. Tą sakau labai aiškiai, garsiai ir nuoširdžiai“, – po kelias valandas trukusio pasirodymo, vos nulipęs nuo scenos sakė Egidijus.

Beje, gerbėjus savo netikėtu vizitu pradžiugino ir Donatas Montvydas-Donny Montell, kartu su E.Dragūnu atlikęs hitą „Nieko verta“.

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka

Koncerto Vilniuje susirinko pamatyti ne tik 14 tūkstančių gerbėjų, bet ir gausybė Lietuvos pramogų, sporto ir politikos pasaulio įžymybių.

Koncerto metu E.Dragūnas aktyviai bendravo su publika, ragino susirinkusius pabaigti vasarą audringai ir garsiai. Vos keli Egidijaus žodžiai – ir visa minia dainavo bei linksminosi kartu.

„Norit, parodysiu, kaip išjudinama žemė? Čia yra dangus, čia – kilimo procesas, mes tuoj visi pakilsim į viršų, mums padės muzika. Tiesiog klausykit ir leiskit kūnui judėt, negalvokit apie nieką. Užsimerkit, mes turim visi pašokinėt. Stipriai“, – minią užvesti bandė E.Dragūnas.

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL koncerto Vilniuje akimirka

Scenoje su susirinkusiais jis dalijosi mintimis ir apie prabėgusią vasarą. Kurią, kai pats sakė, „labai įnirtingai dirbo“. Taip pat jis prisiminė savo kelionę į pajūrį, kai buvo neblaivus sustabdytas Klaipėdoje. „Galvojau nuvažiuosiu į Palangą, atsisėsiu į „Lamborghini“, pasirodysiu kaimiečiams, ir, žinot... vasara buvo nuostabi“, – kalbėjo jis.

Po pasirodymo Kalnų parke SEL užminė intrigą ir apie būsimą šou, kuriame lauks sugrįžtant savo gerbėjų.

„Po dviejų metų Vingio parkas, taip? – užuominą apie savo svajonę surengti dar didesnį šou gerbėjams užsiminė E.Dragūnas ir sukėlė euforiją.

Daugiau koncerto akimirkų:

TAIP PAT SKAITYKITE: VIP zonoje su SEL šėlo pramogų ir sporto pasaulio žvaigždės: tarp svečių – Jonas Valančiūnas, Radžis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas