Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 12

„SEL“ saksofonistas pristato naują duetą W.I: pagrindinį vaidmenį klipe atlieka žinoma „influencerė“

Vienas ryškiausių ir charizmatiškiausių Lietuvos saksofonistų Viktoras Olechnovičius (Viktoras Woop), grojantis su tokiomis grupėmis kaip „SEL“, „Lilas ir Innomine“, „G&G Sindikatas“ bei kitais, nusprendė suvienyti jėgas su vokaliste Ieva Lapinskaite ir pristatyti naują, energingą šokių muzikos duetą W.I.
Viktoras Olechnovičius-Woop
Viktoras Olechnovičius-Woop / Ievos Jonelytės nuotr.

Naujas duetas W.I startuoja ne tik su daina bet ir vaizdo klipu „Mano Garsuose". Klipe pagrindinį vaidmenį atlieka salono „Angel studio“ įkūrėja, „influencerė“ Angelė Petručionytė. Klipu siekiama parodyti, koks gražus yra naktinis Vilnius, kaip malonu tamsiu paros metu, kai užsidega tūkstančiai šviesų, tiesiog važinėti miesto gatvėmis klausantis geros muzikos.

Dainos mintis yra laisvė, apie kurią daug kalbama, bet dažną kartą jos pritrūksta, apie tai, kad kiekvienas mes turime būti tuo kuo norime būti, be jokių etikečių.

„Ši daina yra laisvės jausmas, kuris gali įsupti į šokį gražiausioje miesto erdvėje, karštą vasaros vakarą fontane ar didžiausioje šokių aikštelėje. Tai daina, tiesiog skirta šokti, džiaugtis, mylėti ir gyventi", – sakė dueto narys ir prodiuseris Viktoras Woop.

VIDEO: W.I - Mano Garsuose

Duetas planuoja daug naujų kūrinių, bei išskirtinių ir įdomių bendrų darbų su kitais Lietuvos atlikėjais bei muzikantais.

„Mes norime, kad su mūsų muzika žmonės šoktų, linksmintųsi. Tikimės su klausytojais susitikti ne tik skaitmeninėse platformose, bet ir festivaliuose ar kitose šventėse, kurių esame visi be proto išsiilgę", – sakė vokalistė Ieva Lapinskaitė.

Viktoras Woop – gerai žinomas ir itin charizmatiškas saksofono meistras, kuriuo pasitiki ryškiausi Lietuvos atlikėjai ir grupės. Ilgus metus buvo įvairių grupių sudėtyje, o šiuo laikotarpiu, kai laisvo laiko muzikantams ir atlikėjams yra labai daug, Viktoras nusprendė išbandyti savo jėgas prodiuserio formate.

„Daug metų koncertuoju, begales valandų praleidau su geriausiais muzikos prodiuseriais studijose, stebėjau, klausiausi, mokiausi, kaip jie dirba. Ir pradėjau galvoti, kad laikas ir man kažką išbandyti šioje srityje, ir man tai patinka. Su Ieva kuriame muziką tokią, kokia patinka mums, o tai yra didžiausia laisvė", – mintimis dalinosi Viktoras Woop.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas